Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.02.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Vojtíšek se dokáže postavit vždy a všude...

Martinka si hraje s Vojtíškem :o)
dnes jsem se vrátil z práce o něco dříve. Hlavně proto, aby Dana mohla jít konečně na procházku. Však mě u dveří již vítala Martinka a radostně křičela,"Já du véén, s maminkóů!" Holky odešly a já zůstal doma, hlídat v ložnici spícího Vojtíška.
Dana mi popisovala,"Položila jsem Vojtíška na zem a to se děly věci. Nejprve objevil Matinčinu bedýnku s hračkami. Raboval ji a tvářil se naprosto spokojeně. Následně se postavil ze země u konferenčního stolku. Já ho spatřila až když stál, ale Martinka to viděla!" Martinka se hned přidala se svým líčením,"Votíšek se chytnul tady dolé, pak nahóže a už tady stál. Tahlé to udělál!" Vojtíšek se postavil u notebooku :-)
Vojtíšek mi své postavení se u stolku předvedl těsně po svém probuzení. Já totiž chvíli pracoval na notebooku nacházejícím se právě na konferenčním stolku. Sotva okololezoucí Vojtíšek zahlédl počítač, cosi radostně vypískl a raketovým tempem vyrazil směrem k vyhlédnutému cíli. První nadzvednutí provedl o moji nohu, pak se přitáhl za desku stolečku a už radostně bušil do klávesnice. Já byl v pohodě, aby také ne, vždyť se klávesnice nacházela v uzamčeném stavu. Jenomže Vojtíšek nasadil obě ručičky a povedlo se mu zmáčknout dvě správné odemykací klávesy. Tak to tedy ne! Vojtíšek se rázem ocitl na koberci, kam jsem ho posadil ;-)
Po čtvrté hodině se holky vrátily z procházky a Martinka si začala hrát s Vojtíškem. Prohlížela si jeho hračky a najednou zpozorněla při uchopení válcovité řehtačky,"Podívej, tatínku, todle je takovej váleček. Ten by mohla tlačit lokomotivá!" Hned skočila na zem, položila řehtačku tamtéž a za ní umístila Vojtíškovu bateriovou mašinku. Světe div se, řehtačka se před mašinkou koulela. O Martinčiných výzkumech jsem Vám již referoval, ale minule nechala mašinkou tlačit velký nafukovací válec. Jenomže ten s největší pravděpodobností Vojtíškovi rozsedla. Vzniklou díru jsem se snažil neúspěšně zalepit. Martinka dnes vytáhla splasklý válec a ukazovala mi ho,"Podívej, tady jéé. Furt to běží, jó běží!" Abyste byli v obraze - Martinka si plete dvě slovíčka a tak namísto válec utíká, použila válec běží :o)
Vojtíškovi jsem aplikoval jednu z posledních dávek antibiotik. To abych si podávání stříkačkou také užil. Jenomže Vojtíšek k mému velkému překvapení pusinku otevíral, nechal si tam celou dávku na několikrát vštříknout a pak vše vzorně spolykal. Zítra jedeme k doktorce, takže čekejte na nové informace ;-)
Usínající Vojtíšek před chviličkou vedle v ložnici dosti hlučel. Ozývaly se odtamtud nespokojené hlasové projevy. Říkal jsem si,"Ještě tohle dopíši a půjdu se na Vojtu podívat!" Hlasité povídání najednou zmlklo. Zvědavost mi nedala a nakoukl jsem do tmy. Víte jaký obrázek se mi naskytl? Stojící a vysmátý Vojtíšek. Dokáže se totiž bez problémů postavit i v postýlce. Svoje nové dovednosti předvedl již během dne oběma holkám. Však mi navečer Dana povídala,"No, nedá se nic dělat. O víkendu si od babičky přivezeme kšíry a nezbude nám nic jiného, než Vojtíška z bezpečnostních důvodů poutat. Vždy a všude!" ;-))

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist