Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 18.02.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Co se dělo u doktorky?...

Vojtíšek se právě vrátil od doktorky :o)
Jak jsem Vás informoval již včera, dnešní dopoledne čekala na Vojtíška kontrola u paní doktorky. Martinka zůstala pro změnu doma, neboť si ji vzala k sobě sousedka. U sousedů se Martinka cítí moc dobře a chodí tam ráda.
Zatímco se Marťa oblékala, já naložil autosedačku s Vojtíškem a už jsme frčeli směrem do okresního města. Dana se v duchu modlila, aby doktorka na Vojtíškovi nic nenalezla. Včera jsem mu totiž před koupáním naměřil teplotu v zadečku 37,4oC. Dana se nejprve mírně zděsila, ale pak sama provedla další kontrolní měření. Teploměr již ukázal o čtyři desetiny méně. Daně se evidentně ulevilo. Změřila Vojtíška ještě jednou, pro změnu v podpaží. Na displeji se objevila konečná hodnota 36,6oC. Dana celou anabázi dnes vykládala doktorce. Doktorka nám poradila,"Víte, co? Měřte Vojtíška raději v podpaží. Nebo se více řiďte tím jak vypadá. Pokud se Vám zdá v pohodě, není co řešit. Zvýšenou teplotu může mít i od zoubků, vždyť mu kromě těch dvou prozatím žádný jiný nevyrazil!" ;-)
Paní doktorka si Vojtíška řádně prohlédla a následně i poslechla stetoskopem. Po chvíli nám sdělila,"Na průduškách již nic neslyším, Vojtíšek se mi zdá v pořádku. Doužívejte dnes antibotika a od zítra je můžete vypustit!" Dana se ještě zeptala, jak je to s případným Vojtíškovým pobytem venku(Sama by již ráda chodila ven). Paní doktorka pokračovala,"Proč ne, ale zpočátku buďte opatrnější!" Víte jak to s dnešním pobytem venku nakonec dopadlo? Dana vyjela poprvé po čtrnácti dnech ven s kompletním osazenstvem(Tedy beze mne) a Vojtíšek usnul jako nemluvně ;-) Spinkal i po návratu domů, pro změnu venku na dvorku. Dana se mi pak svěřovala,"Vojtíšek stále spinká. Mám ho ještě venku nechávat?" Nakonec nevydržela a přejela s Vojtou do kotelny. Tam pokračoval ve spánku a nic mu nevadilo sundávání čepičky, rukaviček a rozepínání kombinézy. Probral se až po dvou hodinách spánku v kuse. Čerstvý vzdoušek Vojtíška evidentně zmohl, neboť normálně nevydrží spát déle jak třičtvrtě hodiny na jeden zátah ;-) Martinka se plazila spolu s Vojtíškem :-)
Sotva jsem přijel domů z práce, Martinka mi ukazovala svoji novou hračku - lovení rybiček udicemi s magnety. Hned vysvětlovala,"Podívej tatínku, todle sem si koupila na poštéě. Ty rybičky se lověj tadytěma bludičkama, to sou takový chytátka na něé!" Jistě jste postřehli, že si spletla udičky s bludičkama. Jedná se levnou hračku na natahování. Z toho důvodu Martinka neustále žadonila,"Tatínku, maminko, natočíš mi tóó? Tedá natáhnéš?" Rybiček jsme za dnešek nalovili tolik, že bychom je k večeři rozhodně nesnědli :o)
V jednu chvíli jsem si dovolil odběhnout do kuchyně a zobnout si něco slaných oříšků. Martinka jako obvykle zavětřila a již se tázala,"Cos to měl, tatínku?" Pokoušel jsem se jí odpovědět,"Víš, Martinko, to jsou takové oříšky pro dospělé!" Martinka se nemínila s mojí odpovědí spokojit,"Ty nemůžou děti? Ty ožíšky sou pálivý nebo cóó? Mohla bysem ochutnát?!" Martinka se nenechá jenom tak opít rohlíkem ;-)))

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist