Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.02.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Bude se nám stejskat? Co myslíte...?

Vojtíšek rabuje Martinčinu bedýnku s hračkami :-)
Zítra odjíždíme za babičkou a Martinku ponecháme příští týden u nich. Děda si totiž bere dovolenou a chce si pořádně užít všechny tři holky(Mimo Martinky ještě obě neteřinky). Proto jsem se Martinky odpoledne ptal,"Martinko, pojedeme zítra k babičce?" Martinka hned vrtěla hlavičkou a oponovala,"Nené, ty nepojedéš. Ty nás tam jenom zavezéš, pak se vrátíš domů a pak se vám bude stejskat!" Hezky promyšlené, že? :o)
Vojtíškovi se na levé nožičce zanítil kousek ulomeného nehtu. Přesněji řečeno na palečku. V dopoledních hodinách měl celé místo nateklé a bolestivé. Dana mu proto začala paleček máčet v odvaru Řepíku a skutečně, do odpoledne otok splaskl. Martinka přebaluje svého pokakance ;-)
Navečer k nám přišla Silva od sousedů, aby mi zkrátila hlavový porost na šest milimetrů. Zatímco se bavila s Vojtíškem, Martinka šla přebalovat svoji šušu Pavlínku. Jakmile začala navlékat Pavlínce novou papírovou plínku(Používá k tomu účelu Vojtíškovy malé pleny), šťouchl jsem si do ní slovně,"Martinko, ty přebaluješ toho svého poslance?(Tak to Martinka tuhle povídala, neboť místo R vyslovuje T, alespoň v tomto případě ;-) )" Martinka se hned čertila,"Nené, Pavlínka se pokakává, neposlává sé, to se nežíkáá!" Po jejích slovech jsme se všichni neubránili smíchu a Silva málem spadla s Vojtíškem z gauče. Tolik ji Martinčin výrok pobavil. :o)
Vojtíšek s námi seděl u večeře a jako obvykle dostal do ručičky dětskou sušenku Plasmon. Chutě ji žmoulal a já žil v bláhovém přesvědčení, že její větší kus zhamal. Jaké to překvapení se objevilo pod Vojtíškovou odsunutou židličkou. Rozcucané kousky se válely na rozloze většího čtverečního metru. Martinka tou dobou běhala okolo a žadonila,"Já bysem chtělá taky sušenků jako Vojtá, prosím!" Nabídl jsem jí,"Nechceš Martinko tuhle po Vojtíškovi? Když ji složíme z kousků, bude téměř celá!" Martinka se zaškaredila a honem odpověděla,"Tu né po Vojtoví, ta je celá taková rozmočená!" ;-)
Na dnešní Martinčino koupání vyšlo i mytí vlásků. Martinka zůstává po neděli u babičky s neteřinkama, proto by měla vypadat k světu. Jak již jistě víte, pro dosušení vlásků používáme fén. Já ho většinou dusil na nižší rychlost, ale dnes jsem přišel na to, že je lepší foukat více a z větší vzdálenosti. Jenomže fén začal po přepnutí pálit nějaký, uvnitř uvízlý vlas. Martinka zavětřila a povídala,"To voní tatínku, jak dyž sme pekli tu kukužičku v mikrovlnce!" Tak to tedy nevím, kukuřice do mikrovlnky voněla o mnoho lépe ;-)
Dana uložila děti ke spánku a po chvíli na nás nakoukla Martinka. Radostným hláskem sdělovala,"Tak si to pšedstavte, Vojtíšek neleží, on stojí v postýlce!" Dana na něj nakoukla a z ložnice se ozval Vojtíšek svým výskáním,"Jůů, jéé, hehehe, ata ata!" Sotva ho položila, stál znovu na nožičkách. Dana prohlásila,"Má to cenu, pokládat ho?" a šla pryč. Martinka Vojtíška kárala,"Hajej Vojtó, já sem ti to žíkala už několikrát!" Má nás oposlouchané, viďte? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist