Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.02.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Těžké pracovní odpoledne...;-)

Vojtíšek před odjezdem k babičce :-)
V dopoledních hodinách jsem telefonoval Daně, jak pokračuje s balením věcí na víkend k babičce. Právě začala a Martinka balila spolu s ní. Dana jí sice původně zakázala brát s sebou šušu Pavlínku, ale Martinka se málem rozbrečela. Jak jistě víte, během minulé návštěvy nalila neteřinka Petruška Pavlínce Jupíka do pusinky a chudinka Pavlínka pak tři dny pouze mlaskala. Martinka mi včera popisovala, co pak s Pavlínkou prováděly,"Pavlínka furt mlaskala. Ona nám tak jako umželá a my sme ji pochovali do skleněný rakve!" :o)
Prapůvodně jsem se chystal na odchod z práce v jednu hodinu. Jenomže mě vedoucí odvolal zpět do firmy. Představte si tu situaci - pátek odpoledne a naši technologové chtěli rozjet výrobní linku s jinými parametry. Grr! Já sice vedoucímu oponoval,"Já musím domů, vždyť mám rodinu a jedeme spolu k babičce!" Vedoucí však trval na svém,"Udělej si to jak chceš, ale já potřebuji, aby to jelo, zůstaň tady alespoň hodinu!" Bohužel, pro něho je rodina až na druhém místě. V jednu chvíli jsme se dokonce i mírně pohádali. Ať tak či onak, z práce domů jsem přijel nakonec až v pět hodin. Ještě mě čeká telefonické vyřizování s externí firmou a málem jsem tam musel ještě v sobotu. Není to jednoduché, občas závidím běžným pracovníkům, kteří s klidným svědomím odejdou domů po skončení směny a tím to pro ně hasne :-( Můj dnešní horoskop :o)
Cestou k autu jsem telefonoval Daně(Mimochodem - já je informoval po jedné hodině, že za chvíli přijedu domů. Dana oblékla děti a čekala. Já však stále nepřijížděl. Martinka Danu trápila neustálými otázkami,"Dypak pšijede tatínek, úž? Tatínek nechce jét k babičcé? Proč tatínek zůstává v práci?"). Dana se se zpožděným odjezdem již smířila a pobaveně mi do telefonu sdělovala,"Když jsem si před chvílí přečetla tvůj horoskop na dnešní den, neubránila jsem se smíchu!" Přečtěte si ho také(Jsem Vodnář ;-) ), ofotil jsem ho z novin Deníky Bohemia. Sedí to, viďte? Já snad začnu věřit na horoskopy ;-)
Po opožděném příjezdu k babičce se Martinka hnala ke dveřím jako první. Sotva zahlédla malou Danielku(Před nedávnem oslavila dva roky), křičela na celé kolo,"Mám pro tebé Daninkó dáreček, mám to cédečko se fčelíma medvídkamá!" Petruška ji hned brzdila,"Ale Martinko, tohle se přece neříká, to je překvapení!"
Po večeři jsem se šel uklidnit s Vojtíškem v náručí do koupelny. Následovalo totiž jeho koupání. Jak Vojtíšek doma během koupání nečůrá, u babičky se neudržel již podruhé za sebou. Hned po sundání plínky začal čůrat a pramínek moči si to namířil po přebalovacím igelitu rovnou do babiččiny nádoby s kolíčky. To se bude babička divit, až si sáhne pro nějaký kolíček, viďte? ;-))

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist