Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 28.02.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Martinka se vrátila domůůů....

Martinka sleduje čilý ruch na sjezdovce :o)
Dnešní ráno se Vojtíšek v naší posteli řádně vyblinkal. Dana mi celou událost komentovala,"Až v takové situaci vidím, že Vojtíšek vypije při kojení hodně mlíčka!" ;-) Vojtíšek měl následně s největší pravděpodobností hlad, neboť po osmé hodině sdlábnul celou skleničku jablečné přesnídávky.
Po ránu jsem musel do práce, takže výše uvedené skutečnosti znám pouze z vyprávění. Nedalo se nic dělat, stále ještě pokračuje předvánoční akce Katowice - máme za úkol během plného provozu nainstalovat další dva drátotažné stroje, dovezené z Polska. No a já musel dnes dohlédnout na odmontování stávajících starých linek. Vrátil jsem se právě včas, abych Vojtíška uspal v kočárku a přivítal babičku s dědou. Přivezli nám před obědem zpátky Martinku. Spolu s ní v autě seděla i neteřinka Petruška s Daninkou :o)
Sotva se všechny tři holky přezuly do bačkůrek, bleskurychle zamířily do obyváku. Tam jsem zrovna převlékal čertvě vyspinkaného Vojtíška. Chudák, ani se nestačil rozkoukat a už musel čelit tomu hemžícímu se obležení. Na první pohled se tvářil značně nešťastně. Bezprostředně po Vojtíškovi přišla na řadu Martinka. Když jsem jí pomáhal se svlékáním, padla jedna otázka,"Moc se mi po tobě Martinko stýskalo. Stýskalo se ti také?" Martinka zakroutila hlavičkou,"Néé, nestejskaló! Jenóm po Vojtíškovíí!" Na ta slova ho objala ze všech sil. Vojtíšek ten příliv lásky nepochopil a celkem dost se rozbrečel. No nic, děti si musí na sebe znovu zvykat ;-)
Chvíli po dědečkově a babiččině odjezdu(Jeli ještě vrátit neteřinku Petrušku a Danielku) jsme se vydali na místní sjezdovku. Dnes se tam hned vedle vleku konala soutěž ve sjezdu na čemkoliv. Dana usadila Vojtíška v kočárku a on sledoval celou cestu tam dění kolem sebe. Moc se mu zamlouvá jezdit vsedě. Ještě ho navíc rozveseluje Martinka, neboť spatří-li ji, tvářička se mu rozzáří širokým úsměvem :-)
Po odpolední svačince(Při níž jsem poprvé krmil Vojtíška jogurtkem v dětské židličce) šla Dana chystat maso na večeři. Martinka se k ní zvědavě přitočila a tázala se,"Copak to máš, maminkó?" Následoval dialog,"To je masíčko!" Martinka,"A je to živý?" Dana,"Ne, už není!" :o)
Pro Martinku znamenal návrat domů rázné změny. Za prvé, Dana změnila zasedací pořádek u jídelního stolu. Martinka teď sedí na Danině místě a Dana má tak po pravé ruce Martinku a po levé Vojtíška. Já sousedím pouze s Vojtíškem, nachází se po mé pravé ruce. Pokud si vezmete k ruce papír a tužku, můžete vyřešit výše uvedený rébus a zjistíte s naprostou přesností, kde kdo sedíme ;-) Vojtíšek si hraje s cédéčkama :-)
Mezi dalšími změnami mohu uvést Martinčiny přesunuté hračky do zamykatelné skříně. To proto, aby Vojtíšek náhodou nespolkl nějako Martinčinu drobnost. No a za třetí si Martinka musí hlídat všechny svoje věci na stolečcích. Vojtíšek se za týden její nepřítomnosti neuvěřitelně zdokonalil ve stavění se o cokoliv a sebrat něco vyhlídnutého z konferenčního stolečku je pro něho dílem okamžiku. Mohlo by jednat třeba o pastelky a ty by Vojtíšek zrovna hamat nemusel ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist