Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 03.03.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Naše děti až podezřele snadno usínají...

Vojtíšek cucá lžičku :o)
Hodiny právě ukazují 2020 a obě naše děti spí. Neuvěřitelné! ;-) Což o to, Vojtíšek toho za celý den příliš nenaspal, takže má nárok. Zato Martinka dnes zvítězila a přitom ráno vstávala o půl osmé. Včera usnula těsně před osmou. To máme celkem jedenáct a půl hodiny spánku. Slušný výkon, viďte? Vše probíhalo podle stejného scénáře - Martinka ležela v posteli a sála čajíček ze své lahvičky. Ssss, ssss, ssss a najednou křáp. V tu chvíli sání utichlo. Martinka tvrdě spala. To křápnutí způsobila lahvička při nárazu o dřevěnou pelest.
Vraťme se však o pár hodin v čase zpět. Právě probíhala odpolední svačinka. Těsně předtím se vrátila Dana s dětmi z procházky. Venku se tou dobou doslova ženili všichni čerti. Nad naše území se přesouvala studená fronta a tak foukal silný vítr a co chvíli se strhla vánice. Na silnicích, kudy procházeli se navíc nacházela vrstva rozbředlého sněhu, neboť teplota se od včerejška držela tvrdě nad nulou :-(
Zpátky ke svačince - Vojtíška jsem usadil do jeho dětské stoličky a otevřel smetanový jogurt s jahůdkami a vanilkou. Ten měl Vojtíšek úplně poprvé. Jak již jistě víte, prozatím hamal bílý jogurt s domácími mraženými jahodami a sladidlem Glukopur. Dnes tedy dostal pro změnu jogurt slazený klasickým cukrem. Nehodláme mu ho nabízet pokaždé, to měl jenom na zkoušku. Vojtíšek se nemohl prvního sousta ani dočkat. Na úvodní fotce ho můžete vidět okusujícího nedočkavě lžičku. Poté otevíral pusinku a vzhledem k hustší konzistenci jogurtu ho nesrkal, ale pěkně polykal. Za chvíli nebylo co řešit, lžička udeřila o dno. Martinka tou dobou bagrovala naproti Vojtíškovi svůj menší vanilkový jogurtek Prince a vyhrála nad Vojtíškem jenom o pár desítek vteřin. My totiž takhle soutěžíme, víte? Martinka požadovala donedávna krmení, jenomže Dana na ni systematicky zapůsobila,"Martinko, když krmíme Vojtíška, musíš jíst sama. Vždyť jsi přece velká holka!" Zabralo to :o) Martinka v letu :-)
Po velké porci jogurtu a nezbytné pauze si Vojtíšek ještě cucl od maminky mateřského mlíčka. Přece jenom potřebuje nějaké tekutiny. Navíc dostává instantní čaj Milupa v lahvičce se sosáčkem. Pouze však navečer.
Po položení na podlahu se Vojtíšek neustále přesunuje do kuchyně. Ptáte se co tam hledá? Přece houpací husy. Popisoval jsem je před několika dny. Vojta si k nim s hlasitým tlapkáním dlaní po dlažbě doleze. Pak se nás podívá a jeho očičkách se zračí jediné,"Já chci houpat!" Posadíme ho, Vojtíšek se již zkušeně chytne za držadlo a nechá se houpat. Přitom se směje na celé kolo. Aby vojtíšek nelezl do kuchyně, Dana zatáhla dělicí vrátka mezi místnostmi. Vojtíšek se o plůtek stavěl a křičel. Dana povídala,"Vojtíšku, my jsme tady v obyváku, v kuchyni nikdo není! Teda až na ty husy!" ;-)
Na druhé fotce je zobrazena Martinka v letu. Předváděla nám skákání ze židle na zem. Letěla hezky, viďte? :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist