Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 04.03.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Pánská jízda...

Vojtíšek jede poprvé na předním sedadle :o)
Dana mi již delší dobu připomínala,"Měl by jsi nahustit kolečka u kočárku. Jakmile přimáčknu madlo k zemi, kolečka se rozplácnou jako bačkora!" Včera k celé akci konečně došlo. Pomocí pumpičky jsem všechna čtyři kolečka přifoukl. Radost z vykonané práce však netrvala dlouho. Dana se dnes dopoledne chystala uložit Vojtíška do kočárku. Když v tom, ouha, jedno kolečko sedělo na ráfku. Hned mi telefonovala,"Odpoledne jdeme s Martinkou do školky. Přijď brzo z práce, aby jsi se stačil na kolečko podívat a pak mohl jet s Vojtíškem ven!" Stalo se, jenomže se z duše vytrhl celý ventilek. Kočárek něco pamatuje, přece jenom jsme ho pořizovali pro Martinku. Nedalo se nic dělat, Vojtíška jsem uspal v postýlce nacházející se v ložnici, za pomoci jejího posunování vpřed a vzad. Pak už jen zbývalo vytáhnout telefonní seznam a zavolat do prodejny ve městě(Lepší je samozřejmě hledat na Internetu, ale copak můžu ve špičce podporovat Telecom? ;-) ). Hned v prvním obchodě mi paní po nadiktování rozměrů pneumatiky povídala,"To je normální duše na nejmenší dětské kolo a používá se právě i na kočárky!" Sláváá, chtělo se mi tančit radostí. Kočárek s nafukovacími kolečky je sice príma, ale to abyste s sebou vozili soupravu na lepení duší, nebo v lepším případě rezervu ;-) Dětičky si spolu hrají ;-)
Po nakrmení jogurtkem a celkovém oblečení jsem naložil Vojtíška i s autosedačkou do auta. Dnes jel úplně poprvé vedle mne na předním sedadle. Moc se mu taková jízda zamlouvala, neboť na mě krásně viděl. Při zpáteční cestě nás čekala ještě jedna příhoda - ve vesnici za městem se právě chystala hlídka Policie k akci. Paní policistka na nás zamávala a já zastavil. Od té doby, co jsme zakoupili nové auto si nás většinou moc nevšímají. Následovalo otevření okýnka a dříve než na mě chtěla policistka doklady, zahlédla vedle mne na sedadle Vojtíška. Prohlásila jediné,"Vy tam máte dítě? Jeďte, zastavíme někoho jiného!" To je něco, viďte? Že by takhle zapůsobil samotný otec s mimákem v autě? :o)
Holky se mezitím vrátily ze školky. Martinka mi chtěla povědět všechno najednou a vykládala páté přes deváté. Zeptal jsem se jí,"Jak jsi se měla ve školce?" Martinka mi odpověděla,"Já sem si s dětma nehrála, neměla sem na ně náladu!" ;-)
Dana připravovala k večeři toasty. Z toastovače se zakouřilo a Martinka hned křičela,"Hóóžíí, hóží, tam v knížce schožely koťátka!" Dana se přidala,"Ti Karafiátovi Broučci, co je čteme je tak strašně optimistická knížka(Myšleno ironicky ;-) ). Broučci si totiž povídali pohádku, jak tatínek kocour a maminka kočka odešli z domu, neposlušná koťátka si hrála u kamen, převrhla je a domeček pak shořel i s koťátky!"

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist