Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 07.03.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Jak se do budky volá, tak se z ní ozývá ;-)

Vojtíšek se sápe na naši snídani :o)
Titulní fotografie pochází z nedělního rána. Právě jsem na stůl položil tácek s chleby a sýry, abychom s Martinkou v klidu posnídali. Ten klid byl však velice vzdálen našim představám. Sotva Vojtíšek zahlédl nové věci na stolečku, postavil se u něho a snažil se něco uchvátit. Ze strany gauče se naštěstí nedostane, takže se nám povedlo toto území uhájit :o) Nebude to ale dlouho trvat a Vojtíšek se dostane i tam. Pak už nám nezbude nic jiného, než snídat v kuchyni u velkého jídelního stolu.
Po snídani jsem Martince navrhl,"Půjdeme se projít ven?" Marťa souhlasila a za chvíli stála připravena u východu. V ručce třímala svoji sněhovou jezdící lopatu,"Tak déém, já budu sáňkůvat na lopatěé!" Vydali jsme se směrem do kopce k lesu. Na poli velice foukalo a vítr co chvíli vál drobný prašan. Martinka pak jela na lopatě od lesa dolů a já jí přitom pomáhal tlačením. Dole si sundala rukavičky, sáhla si na tvářičku a povídala mi,"Já už sem moc vyfoukaná, já už mám hodně vymražený tvářičky, deme domůů!" :o) Martinka kráčí po poli k lesu :-)
Odpoledne chtěla Martinka zdrhnout z procházky ještě dříve. Po kilometru chůze najednou prohlásila,"Já už ci jít domůů, domůů!" Dana ji přesvědčovala,"Martinko, dojdeme až k telefonní budce a tam do ní zavoláme, ano?" Dana se mi svěřila,"To byl okamžitý nápad, vždyť jsi u babičky telefonoval do budky s Martinkou z mobila, ne?" To ano, jenomže u naší budky jsem si sice z displeje přečetl její číslo, ale můj Eurotel nevykazoval ani čárku signálu. Nakonec musela vytočit budku Dana ze svého telefonu, abychom Martinku potěšili. Budka nás překvapila velice silným zvoněním ;-)
V souvislosti s Vojtíškovým stavěním se u konferenční stolku nesmím opomenout další příhodu ze včerejška. Sotva Vojta u stolku stojí, začne pérovat v kolenou. Jenomže včera mu jeho pérovací manévr nevyšel a Vojtíšek udeřil tvrdě bradičkou o sklo. Po takové ráně samozřejmě brečel, ale od té doby prováděl výše uvedenou činnost ještě několikrát a už si dával větší pozor ;-)
Odpoledne nám Vojtíšek předvedl stále dokonaleší udržování rovnováhy během přehmátávání si vestoje u nábytku. Postavil se u konferenčního stolku a snad poprvé ho obešel přes roh. Aby toho nebylo málo, otočil se směrem k Daně a velice opatrně si přehmátl přes uličku na gauč. Pak už jen zbýlalo rychle přešlápnout a už se Vojtíšek tiskl k mamince. Šikula jeden. Navíc, stále méně takovýchto pokusů končí pádem hlavičkou na zem ;-)
Na závěr tu mám pro Vás další novinku - Vojtíškovi se dnes konečně prořízl i druhý horní zoubek dvojka. Dmešním dnem se z něho stává čtyřzubka a stejně jako Martinka bude chvíli malým upírkem. Tedy, pouze vzhledem ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist