Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.03.2004
Martinčin věk - měsíce: 37
Rubrika: Deníček


Tááákhle jsem veliký !!!

Vojtíšek předvádí, jak je veliký ;-)
Po Vojtíškově vykoupání si beru do koupelny Martinku. Právě na dnes vyšlo její koupání. Dana mezitím zabavovala v obyváku Vojtíška. Jak již jistě víte, vytváří mu mezeru mezi podáváním mléčné kaše kolem šesté hodiny a kojením. To aby měl Vojtíšek více času na zpracování kašičky a následně po kojení neblinkal(Dnešním dnem dohamal krabici kukuřično-rýžové kaše a zítra mu Dana načne čistě pšeničnou). Sotva jsem se s vykoupanou Martinkou vrátil do obyváku(Abyste to věděli - od té doby co koupu Vojtíška a pak ho nosím z koupelny, si Martinka hraje také na takové miminko. Pokaždé chce zabalit do osušky a donést do obyváku v náručí ;-) ), Dana Martě pověděla,"Martinko, chceš abych ti dneska přečetla pohádku já?" Martinka souhlasila a já dostal na starosti hlídání Vojtíška. To proto, aby sedící neskočil z gauče. Vojtíšek si hrál se stuhou a já najednou zkusil průpovídku,"Vojtíšku, jak jsi veliký?" Na ta slova Vojta vzpažil i se stuhou v ručkách. A znovu a znovu. Pro Vojtíška obrovská zábava a pro nás milé překvapení. Vždyť něco takového udělal sám dnes poprvé :o)
Vojtíšek dnes k obědu dostal jako obvykle zeleninovou polívčičku. Nejprve ji hamal jenom tak, pouze ke konci mu ji Dana maličko přisladila, aby ji dojedl. Podobná situace se opakovala během svačinky. Na vysvětlenou - Vojtíšek provozuje večerní blinkání poté, co jsme mu do svačinkového jogurtu začali přidávat domácí třešňovou marmeládu. Proto mu Dana dnes zkusila podat bílý jogurt bez přísad. Kupodivu ho snědl dvě třetiny a až poté mu do něho Dana přimíchala marmeládu.
Martinka již od svačinky žadonila,"Tatínku, pustíš mi Toma a Džeryka?" Tím myslí Toma a Jerryho, mám v počítači jednu písničku z tohoto seriálu ve formátu MP3, staženou ke konci minulého roku ze serveru Bonton Music(Nebo Popron? Přesně to už nevím). Měli to tam jako upoutávku na nové CD. Pověděl jsem Martince,"Teď ne, až potom!" Martinka se optala,"Kdy je to tatínku potom?" Nezbývalo nic jiného, než upřesnit,"Potom je před večeří a až si uklidíš hračky!" Marťa se vrhla na uklízení a za chvíli již seděla u počítače. Jakmile si párkrát pustila výše zmiňovanou skladbu, přešla na CD Klubíčko. Vojtíšek její počínání sledoval, postavil se u klávesnice a snažil se usápnout myš. Martinka na mě zoufale volala,"Honéém, sundéj Vojtůů! Nevidíš že klikám?" :o) Naše Marťa - kočka ;-)
Příští týden se u nás ve vsi koná dětský karneval. Dana Martince předvedla kostým kočičky, který teta Ivka šila pro neteřinku Petrušku. Martince se moc líbil a chtěla mi ho ukázat. Nedalo se nic dělat a Dana ji musela alespoň částečně převléknout. Martinka neustále opakovala,"Já pudu na ten karnevál za kočku, já se tam pševlíknu a budu tancovát!" :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist