Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.03.2004
Martinčin věk - měsíce: 38
Rubrika: Deníček


Netrap Vojtu, nebo ti všechno vrátí...

Martinka pomáhá mamince ;-)
Martinka strávila ve školce již svůj třetí den. A v pohodě. Pouze ranní odchod mírně zkoplikovaly Martinčiny problémy. Prohlásila něco ve smyslu,"Maminkó, já nechci si vzít tuhle mikinů, já si vyberu ve sklíni jinou!" Co se dalo dělat, Martinka si ze skříně po chvíli vytáhla tričko s krátkým rukávem. Ve školce mají teplíčko, proč ne. Tak to vidíte, Martinka si začíná vybírat, cože si vlastně na sebe oblékne ;-)
Dana si navečer pro něco odběhla bosá do kuchyně. Na těch pár kroků se nevyplatilo navléknout si pantofle. Následovalo Martinčino pokárání,"Teda maminkó, nechoď bosá, nebo budeš nemocná, jóó?" Jako bych slyšel Danu, tímto stylem honí Martinku :o)
Martinka se po dobu svačinky těšila na výpomoc v kuchyni. Dana ji totiž navnadila,"Martinko počkej, až se nasvačím, půjdeme spolu vyrábět strouhanku, ano?" Martinka povídala,"To jó, já budu sejtkem pšesejvat strouhanků!" Dana vytáhla robot a sáhla do skříně pro strouhací nástavec. Během této manipulace jí ven vypadla plastová nádoba od tyčového mixéru a roztančila se s ohlušujícím rachotem po dlažbě. Martinka hned spustila,"To ti spadló, musíš dávat pozór mamí, aby si to nerozbila. To by ti tatínek žádný nový nekoupil!" Abyste byli v obraze - ten mixér dostala maminka od Ježíška ;-))
Martinka si zručně přitáhla k lince židli a vyskočila na ni. Pak už jen pomáhala přesívat nastrouhané rohlíky. Nadělala Vám přitom takový binec, že nad ním Dana nakonec mávla rukou. Zatímco se holky v kuchyni bavily, já se plně věnoval Vojtíškovi. Chvíli předtím jsem si přinesl jablko a chutě se do něho zahryzl. Vojtíšek mě zmerčil a cupity dupity, hned stál vedle mne. Koukal na moje ústa a sledoval každé kousnutí jako hladový pes. Ten vyčítavý pohled,"Tedy tatínku, ty jsi ale hamoun!" se opravdu nedá vydržet. Nabídl jsem Vojtíškovi jablko s odkousanou slupkou. Ten se na něj vrhnul a místností se v tu ránu neslo hlasité hryzání, mlaskání a polykání. Dana prohlásila,"To je dobře, alespoň se Vojtíšku naučíš zpracovávat kouskovatou stravu. Přece ti nebudu všechno mixovat!" :o) Vojtíšek si hraje se slonem :-)
Vojtíšek si lezl po obyvákové podlaze a moc ho zajímalo Martinčino Domino, rozházené po koberci. Martinka z něho začala stavět runway pro rozjezd letadla na pérko. Sotva Vojtíšek zaregistroval její aktivity, s radostným výkřikem zamířil rovnou k rozestavěné startovací dráze. To víte, že ji rozházel. Martinka se na Vojtu vrhla a snažila se bránit svoje dílo. Prostě a jednoduše Vojtíška překulila nožkama vzhůru. Celý karambol zakončila dutá rána, to Vojtíškova hlavička udeřila o podlahu. Hned začal brečet. Já okřikl Martinku a ona se vrhla nad Vojtíška a jala se ho utěšovat,"Nebréč Vojtó, to je dobrý. No táák, to nííc, nebrééč!" Přitom strkala svoji vlasatou hlavu k Vojtíškově a tím jenom přilévala olej do ohně. Co říci závěrem? My se neustále snažíme Martinku napomínat,"Martinko, netrap Vojtu. On za chvíli vyroste a všechno Ti vrátí!" ;-))))

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist