Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.04.2004
Martinčin věk - měsíce: 39
Rubrika: Deníček


Náš malý nespavec v akci...

Vojtíšek loví myšku ;)
Z domácího počítače Vojtíška donedávna zajímala pouze na zemi se nalézající počítačová bedna a svítící monitor. Dnes po ránu objevil myš. Ne však tu živou, o níž jsem psal včera. Jedná se o počítačovou myšku, nalézající se hned vedle klávesnice na vysunovací poličce. Ještě ke všemu optická myš zespodu červeně svítí, což Vojtíška přitahuje o to více. Držel ji v ručičce během dne několikrát a velice důkladně zkoumal právě světýlko(Když už jsem u počítače - představte si, že jsem od začátku listopadu až doteď neměl zaktualizovanou virovou databázi. Během posledního automatického stahování aktualizace mnou používaného Awastu došlo k chybě a tak náš domácí počítač přestál všechny ty virové pohromy posledních měsíců bez rezidentní antivirové ochrany. Naštěstí :o)).
Dana udělala navečer překvapivé zjištění. Vojtíškovi se konečně prořízl i osmý zoubek - dolní pravá dvojka. Od včerejška si neustále do těch míst šátral prstíčkem a ejhle, dnes je zoubek na světě :o)
Martinka si navečer s velkým zaujetím hrála se svojí šušu Pavlínkou. Prvotní povánoční nadšení o Pavlínku opadlo a Martinka se o ni začala znovu zajímat teprve před nedávnem. Zato důkladně. Po Daně chtěla honem uplést svetřík a další výbavičku, aby mohla Pavlínka jet ven v kočárku. Martinka se o svoje miminko vzorně stará. Koupe ho, převléká a krmí. Dnes navečer se pojednou ozval Martinčin ustaraný hlásek,"Musíš něco hamat Pavli. Vždyťs od rána do večera nic nehamala, to by teda nešlo takhle, jóó?" :o) Po ránu se zase snažila něco vylovit zpoza gauče. Když se jí dílo nedařilo, oslovila mě,"Tatínku, vytáhnul bys mi dudlík od Pavlínky? Ona ho vyplivla za gauč!" To byste nevěřili, jak je Pavlínka šikovná, viďte? ;-) Martinka a Vojtíšek na procházce :-)
Odpoledne se počasí venku maličko umoudřilo a nízká oblačnost byla větrem odsunuta kamsi mimo. I přesto sluníčko nevykouklo. My se vydali na procházku a Vojtíšek po několika minutách strávených vleže konečně usnul. Jeho spánek však neměl dlouhého trvání. Martinka si totiž vzala s sebou svoji koloběžku. Bravurně ji ovládá, jenomže asfaltovou silnici vedoucí na horní konec vsi, přetínají příčně záplatováné výkopy po plynofikaci. Do jedné takové nerovnosti Martinka zahučela předním kolečkem a rozplácla se jak dlouhá, tak široká na asfalt. Brečela hodně, až probudila Vojtíška. Martince se nelze divit, vždyť měla dlaně pořádně odřené. Hned však vyskočila zpátky na stroj a tradáá, pokračovala v krasojízdě. Zato Vojtíšek, náš malý nespavec již neusnul. Kupodivu celý podvečer nekňoural, pouze zíval a občas jakoby tuhnul. Po vykoupání mu Dana nabídla mateřské mlíčko a Vojtíšek dle předpokladů usnul. Naše radost byla předčasná. Před chvílí se probral, po necelé půlhodině spánku. Aby toho nebylo málo, od rána to v něm chrčí a nevíme, jaká nemoc se z těchto projevů vyvine. Jak jistě víte, Vojtíška trápí delší dobu rýma. Nemá ji nějak silnou, ale také se jí nemůže zbavit :-(

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist