Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 06.06.2004
Martinčin věk - měsíce: 40
Rubrika: Deníček


Vojtíšek běhá za kočárkem...

Martinka mi pomáhá budovat sezení na zahrádce :o)
Jak jste jistě několikrát postřehli, Martinka sem tam trápí Vojtíška. Například ho nevybíravým způsobem od sebe odstrčí, vezme-li jí nějakou hračku. Na druhou stranu - Vojtíšek Martinku nešetří a občas jí uštědří nějaký žďuchanec. Dnes se Martinka uložila po obědě v obyváku,"Já dneska nebudu spinkat, já si jenom odpočinu tady na gauči!" Odpočívala, jenomže ji po chvíli zaregistroval Vojta. Došel až k ležící Martince a začal ji plácat vějířem. Tak vidíte, vrací jí to ;-)
Odpoledne k nám přijely babičky spolu s dědou. Právě kvůli nim nemohla Martinka spinkat, aby jí něco neušlo. Celé odpoledne jsme pak strávili na zahrádce. Martinka neustále usedala na houpačku a žadonila,"Já ci houpát, prosím!" Svoji žádost opakovala do omrzení. Dana její žadonění okomentovala,"Od té chvíle, co Martinka začala mluvit a my na zahrádce pověsili houpačku, tato věta patří mezi její nejpoužívanější!" ;-) No nic, pohoupali jsme ji. Vojtíšek se více soustředil na chození. Za jednu ručičku došel s babičkou až k potoku a zpět. Na zahrádce se pak opřel do svého kočárku. Dokázal ho velkou rychlostí přetlačit přes půlku zahrady. Tam následovala otočka za mojí asistence. Vojta zabral znovu a nic mu nevadilo, že trasa vede do kopce. Měli byste slyšet, jak se zadýchal. V každém případě se nevzdával :o) Pokud chtete spatřit Vojtíška v akci a naživo klikněte si na jeho video. Vojtíšek na něm právě tlačí kočárek do mírného svahu. Jde mu to, viďte? Vojtíšek hodnotí moje nové dílo - zahradní stůl :-)
Martinka mě navečer požádala,"Tatínku, podáš mi takovej ten malej papír?" Podal jsem jí jeden z poznámkového bloku. Martinka popadla svoji propisku a začala psát sloupeček klikyháků. Ke každému měla samostatný proslov,"Tatínku, já ti tady píšu, co máž zejtra koupit. Stav se v lékárně a kup jedny kapky na rýmu, tady ti to píšu. Pak nějaký pitíčko pro Vojtíka!" Tímto stylem pokračovala, dokud se na papíře nacházelo volné místo :o)
Zatímco jiné dny usínají děti bez problémů, právě dnes si daly načas. Abych Vám vysvětlil celou situaci - Dana chtěla v klidu sledovat soutěž Česko hledá Superstar. Co na to děti? Martinka pila zdlouhavě brčkem čaj u konferenčního stolku v obyváku. Během pití navíc žadonila,"Maminkó, já počebuju nový brko, todle je takový zlomený!" Dana oponovala,"Ale Martinko, kdopak ho zlomil?" Martinka se zatvářila jako andílek,"Ale já nevím, kdo mi ty brčka furt láme. To teda nevím. Já s ním pak nemůžu pít!" Nevíte o tom něco, náhodou? ;-)
Martinka však nakonec usnula celkem brzo. Absence poobědního spánku se přece jenom projevila. Zato Vojtíšek skákal v postýlce, sedal si, výskal, povídal, prohlížel vybavení postýlky a vůbec nechtěl spinkat. My ho průběžně několikrát položili, jenomže to se pokaždé ozval hurónský smích. Jakoby si z nás dělal legraci. Konečně usnul, jenomže se tak stalo až v devět hodin ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist