Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 07.06.2004
Martinčin věk - měsíce: 40
Rubrika: Deníček


Paragánský výcvik...;-)

Martinka škádlí Vojtíška :o)
Během dopoledne jsem Daně telefonoval a ona mi sdělovala novinu,"Představ si, že jsem dnes děti málem musela budit ve čtvrt na osm!" To jsou věci, viďte? O víkendu po mě Vojtíšek skáče spolu s Martinkou málem v sedm hodin. Jakmile však tatínek není doma, užívají si ranního spánku ;-)
Vojtíšek se v noci předvedl. Nemyslím to však nějak špatně. Prostě a jednoduše usnul v devět hodin a první noční kojení vyžadoval až ve dvě hodiny. Žádné vstávání po dvou hodinách jako o víkendu. Další probuzení měl načasované na ranní půl šestou, jenomže tou dobou se budí normálně. Možná k tomu napomáhá i moje vstávání a následný odjezd do práce.
Překrásné odpoledne jsme strávili společně na zahrádce. Já se věnoval výrobě zahradního stolu a Martinka mi sem tam pomáhala. Více si však hrála s Vojtíškem sedícím na kočárku. To víte, dělali spolu blbosti. Martinka Vojtíška škádlí, on se směje na celé kolo a nabádá Martinku k dalším lotrovinkám. Úplně nejvíce ho zaujaly Martinčiny nové sluneční brýle. Marťa si je přinesla ze školky, dnes je tam dostaly všechny děti. Jsou jí sice poněkud velké, ale Martinka se v nich hrdě producírovala po zahrádce. Vojtíšek se jí je snažil uzmout a smál se přitom na celé kolo. Marťa pojednou popadla Vojtův kočárek za madlo a začala s ním couvat. Jak tak nekoukala za sebe, zakopla o nízkou lavičku a už přes ni letěla vzad. Na ni spadl kočárek i s Vojtíškem. Nebojte se, nic se jim nestalo. Martinka držela kočárek nad sebou a Vojtíšek visel v kšírách jako parašutista. Všechno zlé je k něčemu dobré - alespoň jsme si v reálu otestovali případné překlopení kočárku vpřed. Vojtíšek totiž projevuje tendenci mohutného předklonu a následného houpání se. Jinam než dopředu kočárek nespadne a jak je vidět, v pohodě ;-) Vojtíšek se mračí v kočárku ;-)
Vojtíšek poslední dobou sleduje Večerníček spolu s Martinkou. Ještě před nedávnem ho nějaká zapnutá televize nechávala klidným. Dnes je tomu zcela jinak. Marťa pije během večerdy kakao z hrníčku za pomoci brčka a Vojtíšek skáče na druhé straně, drže se stolu. K tomu nahlas vykřikuje a směje se. Martinka se naopak zlobí,"Tichó, já nic neslyším. Huš, Vojtó!" To je něco na Votíška. Takovéhle hušání se mu velice líbí a intenzita smíchu ještě zesílí.
Dnes, bezprostředně po odeznění koncové znělky Večerníčku, Martinka prohlásila,"Žádnej večerníček už není. Není, není, není, Vojtó!" Vojtíšek se na Martinku tázavě zahleděl a opakoval jako papoušek,"Neí, neí!" Martinka se smála na celé kolo,"Dyž já žíkám není, Vojta taky volá není, hihihi!" Je to tak, Vojtíšek sice vůbec nezná význam některých slov, ale dokáže je intonančně napodobit. Zvláště, když ho nabádá Martinka :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist