Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 09.06.2004
Martinčin věk - měsíce: 40
Rubrika: Deníček


Přípravy na zítřejší výlet...

Martinka si prohlíží svůj hrášek :o)
Odpoledne se nad naší vsí přehnala letošní první velká bouřka. Vojtíška Dana právě uspala na náspu, aby ho po chvíli honem uklízela na chodbu. Rozfoukal se totiž příšerný vítr, jenž hnal vodu úplně všude - i pod střechu. Martinka si v klidu malovala na obyvákovém stolečku a nic jí nevadily hromy a blesky. Zato my dospělí s obavami sledovali větrnou a dešťovou smršť. Navíc několikrát udeřilo velice blízko - jistě to znáte blesk a prásk v jednom okamžiku. Vše dobře dopadlo a bouře nám žádné škody nezpůsobila. Uvidíme zítra, meteorologové předpovídají katastrofické scénáře a nás čeká velký výlet do zoo. Ptáte se kam jedeme? Do ZOO Olomouc. Jedná se o školkový výlet a děti mají možnost vzít si s sebou rodiče. Martinka nás chtěla, tak proč to nevyužít, ne? ;-)
Ještě k výletu - odjíždíme všichni i s Vojtíškem. Já si vzal v práci dovolenou a už se moc těším. Vy také o nic nepříjdete, večer připravím čerstvou reportáž, včetně nějaké fotky. Dana právě balí a chystá věci hlavně pro děti. Vojtíšek na nás z ložnice kouká a přitom hlasitě povídá(Spíše křičí). Natěšená Martinka kupodivu již spí :o)
Vojtíšek dnes vypadá o poznání lépe. Stejně tak i Martinka. Rýma jim polevuje a jistou zásluhu na tom mají kapičky Pamycon, předepsané paní doktorkou. Zato já měl po ránu pocity, jako by mi měla propuknout mimo senné, ještě i normální rýma. Brr, to snad ne. Vojtíšek dnes lépe jedl a večerní kojení proběhlo bez větších problémů. Hlavním plusem je možnost dýchání nosem. Jéjé, to se mi to rýmuje :-) Právě bagrujeme podloží pod bazén ;-)
Bezprostředně po přechodu bouřky vysvitlo sluníčko a vyhnalo nás na zahrádku. Pokračovat v natírání zahradního stolu bohužel nešlo, neboť celý promokl. Martinka se chvíli houpala na provazovém žebříku a následně blbla s Vojtíškem, sedícím v kočárku. Smích se rozléhal široko daleko. Vojtíšek na Marťu neskutečně reaguje a oba si spolu moc vyhrají.
Dana telefonovala babičce a babička nás navnadila, neboť popisovala máchání se v nadzemním bazénu. Jak rád bych se na zahrádce smočil(Nejenom já ;-) ). Proto následoval start sekačky, posekání placu na němž by se měl bazén nalézat a pak už jen bagrování a odvážení travních drnů. Vojtíšek samým nadšením výskal a skákal v kočárku. Martinka mi pomáhala s nakládáním na kolečko. Neustále se ptala,"Dypak už rozložíme ten bazén a dáme do něj vodičku?" Nic jiného jsem neslyšel, jenomže nám se během podvečera nepovedlo dokončit podloží, natož bazén rozložit. Vzhledem k zítřejšímu výletu a víkendové návštěvě u babičky, přesouváme pokračovaní akce bazén na pondělí.
Jak vidíte na první fotce, Martinka si prohlížela svoje rostlinky hrášku. Lusky budou brzo plné kuliček a Martinka se na ně těší. Vždyť se jedná o její hrášek :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist