Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 11.06.2004
Martinčin věk - měsíce: 40
Rubrika: Deníček


Holky trápí Vojtíška, nebo ne...?

Vojtíšek spící  v autosedačce :o)
Po mém příchodu z práce následovalo nakládání věcí a Vojtíška do auta. Chvíli předtím mě však Vojtíšek spatřil ve dveřích a na celé kolo se smál,"Jéjéj, jůůů, hihihi, hoho, háá, tááátáá!" Prostě a jednoduše, obrovské nadšení - táta je konečně doma ;-)
Cestou k babičce jsme se zastavili ve školce pro Martinku. Hodně moc pršelo a Daně se příliš nechtělo vystupovat z auta. Proto mi pověděla,"Hele, Martinka bude moc ráda, když pro ni dnes příjde tatínek!" Co naplat, šel jsem Martince udělat radost. Opravdu ji měla a radostně se mi pověsila kolem krku,"Tatínků, ahóój!" Mezitím přestalo pršet a tak Marťa mohla nastoupit suchou nohou do auta. Cestou k babičce spinkal pouze Vojtíšek. Vyfotil jsem ho právě v okamžiku zastavení na křižovatce u bývalé hradecké Tesly. Zasypaný Vojtíšek ;-)
Holky si vzaly Vojtíška hned do parády. Přesněji řečeno, nejstarší neteřinka Petruška. Dovedla Vojtíška až na písek, mezi ostatní holky. Tam ho posadila na lavičku a Dana ji napomenula,"Hlavně ať Vojta nesedá do písku, nastydl by!" Jak moc radu dodržovaly se ukázalo po chvíli. Martinka hlásila,"Nedávejte Vojtovi ten písek až tak na nohýý!" Všichni dospělí rázem vyskočili a běželi zachránit Vojtu. Víte jaký pohled se nám naskytl? Vojtíšek sedící na hraně pískoviště, nožičky zaházené až po kolena pískem. Seděl si v klidu a se spokojeným výrazem ve tvářičce. No jo, ještě neumí protestovat a mimo to je přece nejmladší a holky jsou v přesile, ne? ;-)
Děda navečer odkryl bazén. Teplota vzduchu sice nic moc - 22oC, ale voda byla nakonec teplejší o celé dva stupně celsia. Holky se nejdříve ve vodě ráchaly a podařilo se jim zmáchat si trička. Nakonec se všechny tři svlékly a skočily do bazénu. Následovalo hlasité dovádění a Martinka najednou zahučela hlavou pod hladinu. Sotva se vynořila, čekal jsem její křik, jenomže Marťa vyplivla vodu z pusinky a začala se na celé kolo smát. Pod vodu se dostala ještě několikrát a v pohodě.
Dnešní článek nebudu přehánět, panuje tu všeobecně veliký ruch a zmatek(Ve třech místnostech se tísní čtyři děti a šest dospělých ;-) ). I přesto se k babičce a dědovi pokaždé moc těšíme :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist