Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 12.06.2004
Martinčin věk - měsíce: 40
Rubrika: Deníček


Martinčina dovolená...

Vojtíšek na houpačce :o)
Již během týdne nám telefonovala babička a sdělovala velkou novinu - spolu s dědou objednali letecký zájezd na Mallorku. Nejedou pouze sami, spolu s nimi poletí Neteřinky Petruška a Danielka. Nesmím samozřejmě zapomenout ani na Martinku. Již včera nám hlásila,"Já pojedu na dovolenou s babičkou a dědou. Poletíme letadlém na majolku. Tam učitě budou žraloci, ale nás nekousnou. Jakmile vlezemé do vodičký, do toho móže, tak se ty žraloci leknou a utečou. Možná tam budou taky delfíni. Takovej delfín by nás moh vzít na záda a dovýzt ke bžehů, jako tudle Petrušku. Ona totiž jela na lodi s Daninkou a ta lodička narazila do skály a delfín je dovez na bžéh. Petuška mi vo tom povídala!" Tak to vidíte, Martinka má ve věci naprosté jasno. Jenom jestli si nevymýšlí ;-)
Jakmile se odpoledne Vojtíšek probudil, Dana ho v kočárku posadila. Sedět v kočárku však příliš nechtěl. Po chvíli se Vojtíšek otočil jakoby na bříško a už se sunul nožkama k okraji sporťáku. Dana jeho počínání komentovala,"Podívejte se na Vojtu, on snad chce seskočit na zem!" Celou akci však nemohl dokončit kvůli kšírám. Sotva mu je však Dana uvolnila, Vojta seskočil na zem. Měli byste vidět jeho vítězný pohled :o) Martinka houpá Pavlínku ;-)
Jenom ta pochodovat po zemi za ručičku však Vojtíška dlouho nebavilo. Okamžitě se sunul směrem k houpačkám na nichž se houpaly všechny tři holky, včetně Martinčiny šušinky Pavlínky. Dana Vojtu posadila na jednu houpačku a neteřinka Petruška se rázem ujala role houpače. Houpání se Vojtíškovi líbí, hned se zahradou ozýval jeho smích. Při sundávání z houpačky se vztekal, ale to u něho není nic neobvyklého. Vojtíšek se zlobí každou chvíli. Něco takového jsme u Martinky neznali.
Na dnešní podvečer babička naplánovala grilování makrel. Bohužel, počasí příliš nepřálo. Martinka řádila spolu s Petruškou a Danielkou. Holky se moc těšily na stolování venku, jenomže se najednou ochladilo na 15oC a začalo pršet. Pěkné letní počasí, viďte? Děti utíkaly domů za doprovodu dospělých. Já musel zůstat venku a opékat ryby. Nakonec vše dopadlo na výbornou a Martinka sdlábla jednu celou rybu. Ryba je prakticky jediné maso, které jí. K ostatnímu se chová jako zatvrzelý vegetarián ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist