Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 13.06.2004
Martinčin věk - měsíce: 40
Rubrika: Deníček


Naše malá pohroma...

Martinka sleduje film na DVD :o)
Po náročném, ale vydařeném víkendu u babičky a dědy si užíváme klidu domova. Děti pomalu usínají, i když mají naspáno do zásoby z podvečerní jízdy domů od hradecké babičky. Ještě před usednutím do své autosedačky Martinka prohlašovala,"Já spinkat nebudů, mě se nechcé!" Známe svoje lidi, Martinka vytuhla těsně za značkou Hradce. Vždyť i během prvních dní ve školce nám Martinka na otázku,"Spinkala jsi Martinko po obědě?", Martinka odpovídala,"Nené, nespinkala!" To víte že spinkala, jenomže o tom nevěděla, protože spinkala ;-)
Po příjezdu domů nás čekalo vykládání z auta a Danu uložení všech věcí do skříní, ledničky a komory. K tomu všude lezl Vojtíšek(V jednom nestřeženém okamžiku dokonce zamířil do otevřených dveří na dvorek, ale byl mnou odchycen hned na prahu). Do toho všeho Martinka brečela, neboť řešila různé podstatné problémy. Těsně před večeří si sama nalévala do skleničky šťávu a následně brala do ruček láhev s vodou, aby ji nalila do sklenice. V tu chvíli se ozvala velká rána - to se sklenička po nárazu na dlažbu rozletěla na tisíc kousků. Já v tu chvíli právě krmil Vojtíška pšeničkou kašičkou, takže střepy běžela sbírat Dana. Martinku odvelela do obyváku na gauč. Než jsme stačili vyluxovat celou kuchyň(Musí se vymést všechny kouty, vždyť Vojtíšek vleze úplně všude), Martinka se přesunula do kuchyně a vylila vázičku s květinami. Martinka dokáže být pěkná pohroma, viďte ;-) Děti si hrají u hradecké babičky :-)
Vojtíšek měl dneska svůj den. Již od rána předváděl babičkám a dědovi, jak se umí vztekat. Jakmile není něco po jeho, nebo vezmeme-li mu nějakou hračku, Vojtíšek předsune spodní čelist a nasadí sveřepý výraz. Tím jeho výstup nekončí, Vojtíšek navíc pořádně křičí. Babičky se shodly, že si s ním ještě užijeme. Na druhou stranu se Vojtíšek dokáže tvářit jako naprosto roztomilé a hodné miminko(Přesněji řečeno kojenec ;-) ). No, uvidíme ;-)
Vojtíšek se nám během dne předváděl i z té lepší stránky. Po ránu ho zaujaly kostičky a najednou je začal stavět na sebe - do komínku. Jednu, přidal druhou a k našemu velkému překvapení přidal i třetí. Sice se komín okamžitě skácel, ale vše provozoval zcela sám a bez cizí pomoci.
Malá poznámka k dnešním fotkám - na první Martinka sleduje monitor počítače. To jsme byli právě u hradecké babičky a počítače patří strejdovi Martinovi. Strejda pustil DVD Hledá se Nemo. Martinka se tak mohla učit angličtinu, neboť film disponuje pouze originálním zněním. Sice si můžete zvolit do obrazu české titulky, ale to je v případě Martinky vyloženě praktické ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist