Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 29.06.2004
Martinčin věk - měsíce: 41
Rubrika: Deníček


Kohopak kousl křeček...?

Vojtíšek pochoduje po parkovišti ve městě :o)
Vojtíšek bude o víkendu slavit svoje roční narozeniny. Maličko předčasně, neboť bychom se později všichni u babičky a dědy nesešli. Příští týden nás čeká prozatím tajná akce a pak se všichni rozjedou na různé dovolené. V souvislosti s narozeninami Martinka přemýšlela, jaký že dáreček Vojtíškovi připraví. Zamyslela se a povídala,"Já já bysem Vojtíkovi dala to svoje velký auto. Jenom ho musíme celý umejt a utčít, jóó?" Dana se Martinky pro jistotu optala,"Martinko, to myslíš svoji velkou Tatru?" Martinka pokývala hlavičkou. Jenom si to představte, Martinka daruje Vojtíškovi auto, které sama kdysi dostala. Jenomže si s ním už vůbec nehraje. Přece jenom je pro ní zajímavější kočárek s šušu Pavlínkou ;-)
Vojtíška jsem dopoledne uspával. Nevím jak to dělá Dana, ale mě se zdá že se mnou usíná příliš dlouho. Neustále se zubí a vyžaduje zábavu. Já však držím kamennou tvář. Dnes se navíc na obloze objevil vojenský cvičný letoun, tuším Delfín. Prováděl různé akrobatické otočky. Vojtíšek jeho počínání sledoval s velkým nadšením - prstíček neustále natažený směrem k letadlu a volal,"Juhůů, áá, jéjé!" Nakonec přece jenom usnul ;-)
Odpoledne následoval náš přesun ke známým, s nimiž máme jet na dovolenou. Jak jsem Vám psal již minule, chystáme se do nějaké chatičky na Slovensko. Porada a výběr objektu probíhal u nich, neboť disponují pevným připojením na Internet. O tom se nám může jenom zdát, široko daleko neexistuje signál, kromě mobilu. Nezbývá nic jiného, než dál podporovat Telecom a jeho dial-up připojení :-(
Zpátky k naší dovolené - prozatím jsme zarezervovali pěknou chatku nalézající na Štiavnických vrchoch, někdy na konec července. Zdali pojedeme právě tam, je ještě ve hvězdách, ale nic lepšího se nám nepodařilo nalézt. Martinka vystupuje z auta, se svojí Pavlínkou :-)
Sotva jsme ke známým přijeli, Vojtíšek vyběhl do obyváku a tam v rohu objevil několik terárií a klecí se zvířátky. Sotva spatřil morčátko, péroval v kolínkách a pištěl radostí. Vrhl se k teráriu a už morče drbal za ouškama. Nastalý hluk nenechal klidným maličkého křečka, obývajícího klec o patro výše. Než stačila teta okomentovat jeho chování,"Pozor na křečka, kouše hodně a bez varování!", Vojtíšek prostrčil svůj drobný ukazováček, křečkovi přímo před čumák. Co myslíte, že se dělo dál? Křeček nelenil a zakousl se do nabízeného prstíku. Au, aúú, Vojtíšek ucukl a rozbrečel se. Já upozornil Danu,"To nic, křeček kousl Vojtu!" Zpoza stolu se ozvalo jediné,"To snad ne?!" Ale ano, Vojtíšek brečel pouze chviličku a kleci s křečkem se vyhýbal obloukem. To samé ovšem nelze říci o morčátku. Jojo, další tvrdá životní zkušenost ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist