Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 01.07.2004
Martinčin věk - měsíce: 41
Rubrika: Deníček


Menší dopravní kolaps...

Martinka se mnou pracuje na zahrádce ;-)
Včerejší večer patřil posezení u Internetu a našemu společnému vyhledávání nějaké jiné lokality na Slovensku, kde bychom již za několik týdnů strávili dovolenou. Spolu s Danou se nám podařilo po téměř hodinovém úsilí vybrat jeden objekt, volný právě v době naší zamýšlené dovolené. Hned jsem jeho adresu mailoval kolegovi a on ho po schválení dnes dopoledne objednal. Nechme se překvapit. Snad to vyjde a nebudeme odmítnuti jako v předcházejícím případě.
Užívám si plně poslední zbytky tohoto týdne. Po ránu jsem si proto naložil do kočárku Vojtíška, pod něj tašku se skleněnými lahvemi do kontejneru a do ruky další tašku s PET lahvemi. U samoobsluhy se totiž nachází kontejnery. Martinka popadla svoje kolo a mastila za námi. Dojela bez problémů až k přechodu pro chodce nalézajícím se na hlavní silnici. Slezla z kola, jenomže zrada - první kamión zastavil u přechodu a s ním i další z druhé strany. Já popadl tašky s kočárkem a houkl na Martinku,"Pojď, auta stojí, můžeme přejít!" Já přešel, jenomže Martinka stála na chodníku, brečela a křičela,"Jájá nemůžu jít, ždyť sou na silnici autá. Až pšejedóů!" Co se dalo dělat. Vojta zůstal na druhém chodníku a já se musel vrátit pro Marťu. Na silnici mezitím došlo k tvorbě celkem slušných kolon a řidiči se očividně bavili. Jen ať si to tatínek užije ;-)
Vojtíšek se od rána očividně zlepšil v chození. Zatímco ráno běhal ještě s ručkama vztyčenýma vzhůru, navečer nám předvedl běh po štěrkové cestě s ručkama připaženýma. Jakoby najednou vyrostl. Víte jaké je tajemství jeho pokroku? Držel v ručkách lopatku na písek. Lopatičku má Vojtíšek moc rád. Používá ji velice zručně k přendávání písku z místa na místo a nejlépe do kbelíčku.
Odpoledne k nám přišla Martinčina kamarádka ze školky spolu s maminkou a malým bráškou. Holky spolu řádily a na zahrádce ve stanu rozloupaly a zblajzly nejméně půl kila hrášku. Ten si pěstuje a obhospodařuje Martinka s Daninou pomocí. Dana hrášek nemusí, takže je cele na vůli Martinky, co s ním provede. Jenom aby jí po něm nebylo špatně ;-) Kuřátko na grilu :-)
Já mezitím ogriloval jedno kuřátko na grilu za pomocí dřevěného uhlí, takže se alespoň pokochejte obrázkem. Bohužel ani vůni Vám přes Internet poslat nemohu. Rozhodně všem zůčastněným dnešní večeře chutnala :o)
Martinka se konečně dostala ke konzumaci svého předspinkacího čajíčku. Stalo se tak o necelou hodinu později, než je obvyklé. Martinka tak stihla začátek semifinálového zápasu EURO 2004 Česko-Řecko. Chvíli sledovala televizi, usrkávajíc čaj a pak prohlásila,"Až já budu velká, musíte mi koupit taky takový velký kopačky, abysem mohla kopat do mičudy s dětma na hžišti. Já počebuju kopačky, abysem mohla taky nakopávat!" Že by další fotbalista? ;-)
Totálně rozjetý Vojtíšek skákal ve své postýlce ještě ve čtvrt na deset. Až poté se zklidnil a usnul. Dana se může konečně v klidu věnovat velkému balení. Jste zvědaví kam jedeme? Na víkend k babičce a příští týden se část rodiny odebere na prozatím tajnou akci. Více Vám nebudu v tuto chvíli prozrazovat, další podrobnosti zveřejním někdy v pondělí ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist