Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 02.07.2004
Martinčin věk - měsíce: 41
Rubrika: Deníček


Huráá, jedeme na Slovensko...

Martinka si hraje na počítači :o)
Bezprostředně po ránu se Dana pustila do další fáze balení věcí na celý příští týden. Spolu s ní balila i Martinka. Pečlivě si připravila nezbytnou šušu Pavlínku a pak jí nacpávala speciální batoh. Ani ho zapnout nemohla. Však mi povídala,"Podívej se tatínku, jakej má Pája tlustej baťoch. Máme v něm oblečení, ponožký, plínků, pitíčko, svetčík, culíčky a rádijo!" To se bude Pavlínka mít, viďte?
Po zabalení si Marťa nechala pustit počítač a svoji oblíbenou hru MoorhuhnX(U nás spíše známá jako slepice). Nevím zdali ji znáte, ale její demoverze se nalézá na cédéčku z časopisu Computer. Martinka mi hlásila,"Já budu tatí sčílet ty slepicé, pustíš mi tóó?" Jak střílela jsem ji i vyfotil. No slepice ji příliš nebavily, pokračovala oblíbeným dětským Klubíčkem :o) Řádně naložené auto ;-)
Po obědě mi Dana pomohla vynosit ven všechna zavazadla, včetně dřevěné dětské židličky na krmení Vojtíška a kočárku. Chvíli jsem Daně tvrdil,"Tohle je nesmysl, aby se nám vešlo do auta!" Jenomže po chvíli přemýšlení a přerovnávání vše dopadlo. S odřenýma ušima. Jenom se podívejte na fotku(Bude se nám hodit, při nedělním balení věcí zpět). A to můžeme být rádi, že nakládáme zcela v suchu, neboť právě zuřila bouřka s průtrží mračen. Hrozné léto, grrr ;-)
Těsně před příjezdem k babičce a dědovi mi telefonoval kolega. Telefon vzala Dana, v autě nemám hands free sadu a minimálně před Danou nemohu vzít telefon do ruky ;-) Mimo jiné vezu děti, ne? Kolega pro nás měl novinu - ze slovenské cestovky nám potvrdili rezervaci rekreačního objektu, tedy chaty nalézající se pár kilometrů od Rajeckých Teplíc. Třicet procent ceny pronájmu chtějí uhradit hned a zbytek na místě v Sk. Huráá, pojedemé na Slovensko. Ale až koncem července.
Dnešní aktualizaci píši, dalo by se říci v polních podmínkách. Sedím na obráceném kyblíku vedle pískoviště a buším do klávesnice notebooku. Jeho akublok je bohužel tak mizerný, že musím mít nataženou prodlužovačku až od domu. Už abych měl k dospozici nedávno objednaný nový. Ptáte se, proč sedím venku? To je jednoduché - hlídám děti. Tedy hlavně Vojtíška. Toho si před chvílí odnesla Dana na večeři a v písku zůstala pouze Martinka s neteřinkou Danielkou. Jak tak buším do kláves, pozoruji Daninku, jak si cpe plnou lopatku písku do pusy. Nepřál bych Vám slyšet to příšerné skřípání písku mezi zuby. Brrr, přeběhl mi mráz po zádech. Okamžitě volám na Daninku,"Daní, proč si cpeš ten písek do pusy?" Dáňa odpovídá,"To dělá i Matinka!" Martinka se brání,"Já to dělám ale jenom jakó, Daninka to chroustá opravdůů!" Vyhrají si, viďte? ;-)
A co náš Vojtíšek? Všichni z něho byli u babičky úplně paf, neboť začal chodit tři dny po poslední návštěvě. Zatímco před třemi týdny ještě lezl po čtyřech, dnes už honil kočky po dvou. Doslova, neboť prababiččin kocour měl co utíkat. Nakonec zalezl pod odstavený vlek. Vojtíšek ho zpozoroval, nelenil kecnout na čtyři a nasoukat se tam. Bohužel se pak chtěl pod vlekem stavět. Au au, to to bolelo a toho křiku ;-)))

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist