Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.07.2004
Martinčin věk - měsíce: 42
Rubrika: Deníček


eMartinka má dovolenou...

Koupeme seéé ;-)
Hodiny právě ukazují 2145 a naše předcestovní horečka vrcholí. Dětičky překvapivě usnuly bez větších protestů a my před chvílí naložili všechny věci do auta. Zbývá nám už jenom ráno přibalit autochladničku. Ta má připravené místo pod Vojtíškovými nožkami, bezprostředně za Daninou sedačkou. Do ní se naloží nějaké zbylé jogurty pro děti a po cestě i nákup, vyžadující zchlazení.
Podvečerní náladu mi maličko zkazil kolaps našeho serveru. Dle statistik nefungoval někdy od půl třetí a tento stav se podařilo napravit až kolem osmé hodiny večerní. Nevím co se stalo, ale nebyl čas kontaktovat administrátora, jenž se o bezchybný chod serveru stará.
Po odchodu z práce jsem stihl ve městě zařídit několik věcí. Za prvé - nechat umýt auto na myčce(Nemylo se téměř čtvrt roku ;-) ), zakoupit desetidenní dálniční známku a v neposlední řadě zakoupit pár věcí v drogerii dle Daniných instrukcí. Například láhev prostředku na nádobí značky PUR. Sotva ho Martinka spatřila položený na botníku, radostně zvolala,"Jéjé, podívej, todleto je na nádobí a umyje to každou čistotu, žíkali to v televizi!!" Zde názorně vidíte sílu reklamy, jenomže Martinka si ji upravila po svém :-) Následoval přesun na zahrádku a svačinka. Rohlíky se mi v samoobsluze nezdály, působily značně unaveným dojmem. Slovo dostaly dosti posolené housky. Jednu z nich si Martinka pečlivě namazala sýrem, za pomoci nože. Po zakousnutí mi ukazovala velké krystalky soli,"Podívej tatínku, tendleten cukšíček tady vespodu je nějakej slanej!" Snažil jsem se jí vysvětlit situaci,"Ale Martinko, tohle je opravdu sůl!" Martinka se zamračila a oponovala,"Nené, to není sůl, takdle vypadá cukšíček pšecéé!" No jo, běžná kuchyňská sůl je rozhodně jemnější ;-) Vojtíšek se snaží vytrhnout rohovou tyčku :-)
Po svačince se děti poprvé vykoupaly venku v bazénu. Teploměr vykazoval teplotu dvacetpět stupňů, tak proč ne, viďte? Martinka si ve vodě vystačila sama, jenomže Vojtíška jsem si vzal na starost ponejprv já(Nedošlápne na dno). Máchali jsme prádlo, plácali s sebou o hladinu a Vojtíšek se smál na celé kolo. Moc se mu koupání zamlouvalo. Posléze přišla Dana a skočila do vody za námi. S koupáním jsme to rozhodně nepřeháněli, dvakrát pět minut všem muselo stačit. Až na Vojtíška, po vytažení na břeh pořádně křičel a brečel ;-)
Závěrem tu pro Vás mám pár technických detailů - tento článek je prozatím poslední aktualizací našeho webu. Dalšího se dočkáte po dovolené, to jest příští sobotu či neděli. Pokud v době naší nepřítomnosti vložíte nějaký inzerát či odkaz, neobjeví se na webu bez mého schválení. Kontrolu provedu až po našem návratu. Zůstaňte nám věrní a těšte se na bližší reportáž z dovolené na Slovensku ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist