Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 13.08.2004
Martinčin věk - měsíce: 42
Rubrika: Deníček


Neplánované cestování a telefonát na Mallorku...

Vojtíšek jede v autě :o)
Dnešní článek nepíši doma, právě se nacházíme na zcela jiném místě. Vše se událo odpoledne a velice rychle(V žádném případě to nemá nic společného s pátkem třináctého). Prababička zůstala doma sama, neboť děda s babičkou odjeli na Mallorku. No a prababičku dnes přepadli z firmy, která ve vsi předělává teplofikaci do země. Dali jí ultimátum,"Do středy musíme dodělat přípojky, jinak se tu již neukážeme!" Děda počítal, že vše vyřídí až po návratu z dovolené. Co teď, prababička byla úplně hotová, toť prekérní situace. Dana se bleskově rozhodla a telefonovala mi odpoledne do práce,"Honem přijeď, jedeme za prababičkou do Hradce. Musíme přemístit nějaké rostliny a vykopat zavlažovací trubky ze země. Až se tam dostanou s bagrem, bylo by již pozdě!"
Rozhodnuto, jedeme. Doma nakládám do auta rozjuchaného Vojtíška. Cestou však nespinká a neustále křičí. S největší pravděpodobností se v autosedačce nudí. Vojtíšek ryčí a ryčí, my se ploužíme šedesátkou za kamióny a v jednu chvíli projíždíme krokem kolem bouračky. Dopravu řídí policisté a provoz na silnici je jedním slovem velká katastrofa. Že by zaůřadoval dnešní datum? Ne, já v žádném případě nejsem pověrčivý ;-) I když dnes dopoledne Vojtíška konečně ostříhala Silva od sousedů. Do roka by se děti neměly stříhat, aby se jim prý nezkrátil spolu s vlásky i rozum. Nevím. Vojta má vlásky ostříhané pouze vzadu, proto mu na fotografii ty nahoře tak vlají. Vojtíšek musel bezprostředně po příjezdu k babičce prozkoumat na zahrádce postavený kompresor a sbíječky. Jak dělníci odpoledne skončili, tak jsme to tam po nich našli. Vojtíšek zkoumá kompresor :-)
Vojtíšek byl vypuštěn na zahrádku, jak jste si již jistě všimli. My zatím řešili neřešitelnou situaci s přípojkou teplofikace u dědy. Děda totiž chce mít věci řádně promyšlené a dělat nějaká rozhodnutí bez jeho vědomí se nám nezdálo jako zcela ideální. Nu což, Dana již před naším odjezdem posílala esemesku na Mallorku. Jenomže se děda neozval. Proto jsem ho zkoušel několikrát vytáčet. Bohužel bezvýsledně. O půl páté se konečně z mobilu ozval vyzváněcí tón. Po chvíli ho vzal děda a my bez problémů vyřešili celou situaci. Na druhé straně hovořili všichni do dědova palmtopu s hlasitým příposlechem. Neustále se ozývala malá Daninka,"Já ci mluvit s tatínkem!" Marťa mlčela, neboť tahala ze své lahvičky nějaké pití. Ptáte se, jak se na ostrově mají? Prý dobře. Dokonce se již koupají i v moři. Uklidnily se velké vlny a ze stožárů zmizely červené vlajky. Holky prý zlobí, ale dá se to snést. Telefon si vzala i Dana a ptala se Martinky, zdali se jí nestýská. Ani náhodou, maximálně prý po Vojtíškovi :o))

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist