Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 14.08.2004
Martinčin věk - měsíce: 42
Rubrika: Deníček


Vojtíšek se poprvé vyčůral na nočníčku...

Vojtíšek jí u stolu jako velký kluk :o)
Na úvod mám pro Vás velkou novinku - Vojtíšek se poprvé vyčůral do nočníčku! Možná se jednalo o náhodu, ale bylo to poprvé. Jak k celé události došlo sledujte v dalším odstavci ;-)
Vojtíšek se dnes opět koupal doma. Navečer jsme se totiž vrátili domů z celodenního cestování. Před nedávnem jsem popisoval, ja Vojtíšek běhal po koupelně bez plínky a vyčůral se doprostřed místnosti během napouštění vany. Tekoucí voda k čůrání inspiruje, tak nám Dana navrhla,"Příště si zkuste sednout na nočník!" Vidíte? Vyplatilo se to.
Vojtíšek běžel do koupelny jako obvykle a zůstal stát u schodů. Ty tři směřují směrem dolů a Vojta se po nich sám jít neodváží. Naštěstí. Pak už jen následovalo svlečení, sundání pokakané plínky a její odhození na chodbu se slovy,"Pozór, bomba!(Přece si ji nenecháme smrdět v koupelně, ne?)" Vojtíšek se usadil na nočník a seděl na něm jak přibitý. Najednou se zakroutil a zaklepal, stejně jako kdysi Martinka. Prostě a jednoduše, neklamné to znamení čůrání. Opravdu, podařilo se. Následující minutu jsem nešetřil chválou na Vojtíškův výkon. Dana mi málem ani nevěřila a celou akci okomentovala,"No to je výborné, budeme chodit na nočníček častěji. Však on si Vojtíšek časem zvykne!" :o) Vojtíšek pochoduje po vestibulu paneláku :-)
Jak jste již jistě postřehli, včera probíhal náš přesun do Hradce, abychom uklidnili prababičku ohledně rekonstrukce teplofikace v obci. Dnes dopoledne následoval transfer k babičce do města. Babička pak po obědě chtěla odvézt k mému bráchovi do vzdáleného a nejmenovaného města. Nic nám nebránilo v cestě, až na několik objížděk. První se vyskytla hned ve městě, neboť na okraji Hradce otvírají supermarket Lídl(Jak říká brácha,"Dřevorubecká firma!" Při stavbě supermarketů prý nechávají v okolí bezdůvodně kácet stromy ;-) ) a při té příležitosti přebudovávají celou křižovatku. Jeli jsme tedy po okreskách. Na druhou stranu, nebylo to špatné. Provoz téměř nulový a dalo se jet celkem rychle. Hned jsem si vzpomněl na Svěrákův super film Jízda(Na film mám velice silné vzpomínky z letního kina v roce 1995. Tehdy se jednalo o velice pohodový večer. I díky Tobě, Martino, zdravím za Velkou louži ;-) ) a jednu scénu,"Existují cesty hlavní, po nich jezdí policajti. Pak jsou cesty vedlejší a po nich pojedeme my. Oui!" Během cesty mi vytanulo na mysli dětství a dospívání, neboť v té době jsem na kole projezdil široké, daleké okolí Hradce. Super. Honíme se poslední dobou bezmyšlenkovitě po hlavních silnicích a ono takové zmírnění tempa a zavzpomínání, má i svoje kouzlo. Pokud mohu naši cestu zhodnotit, jednalo se o druhý nejsilnější zážitek, hned za Vojtíškovým čůracím výkonem ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist