Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.08.2004
Martinčin věk - měsíce: 43
Rubrika: Deníček


Vojtíšek a zásoby na horší časy...

Vojtíšek krmí Martinčino miminko - šušu :o)
Dnes jsem si v práci vyloženě pobyl. Není divu, po dvoutýdenní celozávodní dovolené nastal okamžik pravdy, tedy rozjíždění našeho rozsáhlého provozu. Na mě čekaly práce, které jsem bohužel musel vyřešit vlastními silami. Jako například rozběhnutí technologické sítě včetně serveru a nahrání programů do řídících systémů strojů, neboť jim delší odstávka naprospěla a zálohovací baterie nevydržely. Tady se jasně ukazuje jedna nutnost - zálohovat, zálohovat a zálohovat) ;-)
Abych Vás již déle neunavoval líčením svého pracovního dne, popostoupíme kousíček dále. Můj návrat domů se maličko protáhl a tak jsem se ani nevykoupal v bazénu. Zato Vojtíšek s Danou ano. Po dvou dnech mírného ochlazení se ochladila i bazénová voda. Dana by se díky výše uvedené skutečnosti do vody nehnala. Jenomže přišel Péťa od sousedů s kamarádem a oba hupsli do dvacetidvoustupňového bazénu. Sotva to Vojtíšek spatřil, už skákal u okraje a chtěl za nimi také. Koupání má moc rád.
Dana mi po návratu sdělovala dnešní Vojtíškovy výkony. Za prvé - Vojtíšek spinkal po obědě neuvěřitelnou dvě a půl hodinu. Sice se v půli mírně probral, jenomže ho Dana bez problému znovu uspala. Následující hodinku se však Vojtíškovi něco nepěkného zdálo. Neustále s sebou šil, kníkal a vydával všemožné nespokojené zvuky. Možná ve snu prchal před králíčky. V pátek ho totiž vyděsili u babičky svým hlučným dupáním ;-) Vojtíšek se snaží sedět na nočníčku :-)
Druhý výkon předvedl Vojtík bezprostředně po probuzení. Dana mu stáhla ještě teplou plenku(Neklamné to znamení nedávného čůrání) a posadila ho na nočník. Vojtíšek se celkem bez odporu vyčůral. To samé nemohu říci o dnešním druhém sezení na nočníku - před koupáním. Sledování vody tekoucí do vany patřilo k zajímavějším činnostem, než nějaké sezení a čůrání. I přesto se Vojtíšek v chození na nočník neustále zlepšuje. Jak říkala Dana,"Budete asi muset chodit na nočník před koupáním ještě v obyváku!" Má pravdu.
Vojtíšek se zdokonaluje i v jiných oblastech a občas nás velice mile překvapí. Jako dnes - já mu poslal autíčko a Vojta mi ho vrátil. A znovu a znovu. Nakonec jsme si sedli naproti sobě a posílali si auto dobrých pět minut. Vojta se smál a evidentně působil dojmem spokojeného dítěte. K večeři pak dostal po své dávce mléčné kaše na talířek těstovinové vrtulky. Zpočátku je pěkně jedl, jenomže ke konci už jenom drtil v ručkách a rozpatlával po nábytku. Chce jíst a jí sám. K obědu mu Dana například rozmačká brabory a ty pak Vojta sám bagruje lžičkou. Sice přitom nadělá o něco více nepořádku, jenomže je spokojený a hlavně trénuje :o)
V souvisloti s jídlem napadaným(Přesněji řečeno naházeným) pod stůl jsem si vzpomněl ještě na jednu věc. Jakmile je Vojta po jídle umyt a vypuštěn na zem, odbíhá co chvíli do kuchyně a sbírá svoje zásoby na podlaze. Pak je konzumuje, dokud je neuklidíme. Dělá si prostě zásoby na horší časy ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist