Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.08.2004
Martinčin věk - měsíce: 43
Rubrika: Deníček


Těžce pracovní den...

Vojtíšek se suší na dece :o)
Ufff, konečně sedím doma u počítače a buším do klávesnice. Ta předem avizovaná akce ve firmě nedopadla. Poslali mi vadnou elektronickou řídící kartu. Takže tu dobu mezi sedmou večerní a půl desátou jsem v práci strávil víceméně zbytečně. Moc přitom musím poděkovat Ivošovi za telefonickou pomoc se zařízením od Siemensu(Nejedná se o Strýčka Ivoše, Martino ;-) ).
Díky výše uvedeným skutečnostem jsem si ani neužil Vojtíškův předusínací křik. I když dnes prý usnul během kojení a nevydal ani hlásku. Zato včera řval a řval až do deváté. Chvílemi se zakuckával a hrozil blinkáním. Vojtíšek je naštěstí celkem v pohodě, kdyby tahle kuckala Martinka v jeho věku, již by házela šavli ;-)
Konečně se dostávám k mému odpolednímu návratu z práce(Když to tak vidím, měl bych se tam asi odstěhovat ;-) Jojo, to je úděl lidí, kteří se naoko zdají ve firmě nepostradatelní. Alespoň z hlediska vedoucích pracovníků. Jinak je postradatelný úplně každý, to mi věřte ;-) ) Jakmile jsem zajel na dvorek, už mi běžel v ústrety rozjásaný Vojtíšek. Jednou ručkou ukazoval na můj kufr, druhou na auto a vzrušeně vykřikoval. Nakonec skončil u auta a povídal,"Brrrrm, brm brrrm, jůůůů!" No, jo, auto tam od rána nestálo. Vojtíšek ho pozná na sto honů :o)
V souvislosti se včerejším odpojováním tekoucího bojleru mě vítala i Dana,"Víš to, že jsi nechal Vojtíškovi tolik věcí na hraní? Nejprve se mi v obyváku ukázal se šroubovákem v ručce. Poté přišel s velkým klíčem. Nakonec chtěl převracet kyblík s vodou, vypuštěnou z bojleru. Musela jsem všechny věci uklidit!" Je to tak, na druhé chodbě u bojleru zůstalo vše, jak mi od ruky odpadlo ;-)
Krásné počasí lákalo ke koupání a tak jsme se všichni namočili do bazénu. Sluníčko vyhnalo vodu o jeden stupeň směrem k vyšším hodnotám. Přesněji řečeno, na 23oC. To jde, ne? Vojtíšek se dnes stavěl na dno bazénu a stačil jen tak tak. Pak jsme ho podpírali pouze zlehka pod hrudníčkem a Vojta projevoval sklony k jakémusi plavání. Snažil se přepádlovat hladinu, jenom aby se dostal ke své oblíbené hračce - chobotničce vodní bombě. Vnitřek deset let starého bojleru :-)
Já se po chvíli vypařil na chodbu a jal se demontovat náš deset let starý bojler. To byste nevěřili, co všechno se v jeho útrobách nacházelo. Minimálně dvacet kilo sanitru a zbytky jakési anodové tyče. Ta měla zabraňovat rezavění smaltovaného vnitřku. Jak však takový bojler vypadá zevnitř, si prohlédněte na druhé fotce. Docela mi to připomíná fotky Titanicu na mořském dně. Koroze a koroze. Dana fotku okomentovala,"V takové vodě jsme se koupali? Brrr!" No, v každém případě asi pořídíme nový o velikosti tak 80 litrů. Bohatě postačí, neboť my bojler používáme jako teplotně vyrovnávací zásobník za plynovým průtokovým kotlem.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist