Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 18.08.2004
Martinčin věk - měsíce: 43
Rubrika: Deníček


Byl to ten slavný den, kdy k nám byl zaveden Internet...

Vojtíšek odpočívá po vykoupání v bazénu :o)
Můj dnešní pracovní den pokračoval ve zběsilém a stresujícím tempu. Přijel mi včera dojednaný odborník na pohony a spolu jsme řádili s notebooky a šroubováky až do čtyř hodin. Pak moji pozici zaujal kolega a celou věc se podařilo dokončit do půl osmé. Konečně všechny složité stroje ve firmě jedou. Ty celozávodní dovolené by měli tam nahoře zakázat ;-))
Já se doma alespoň chvilku mohl věnovat Vojtíškovi. Samozřejmě i koupání v bazénu. Vojta se za ten týden a něco cítí v bazénu jako ryba ve vodě. Neuvěřitelné. Dokáže se postavit na dno a má přitom vodu až po bradičku. Chvíli juchá a pak se položí na hladinu. Dokáže se vyloženě vznášet v bazénu, hlavičku přitom drží nad vodou a nožičkama cáká za sebou. Já ho přitom podpírám pouze pod hrudníčkem. Ještě před týdnem jsme ho nad vodou vyloženě křečovitě drželi. Ještě by tak mohl zavírat pusinku během plavání a nepovídat po celou dobu ;-)
Během našeho grilování najednou zazvonil můj mobil. Sám pán majitel externí firmy vyzvídal, jakže jsme dnes u nás pracovali. Najednou crrr, zvoní i Danin. Kdo myslíte, že volá? No přece děda z Mallorky. Nejenom děda, on položil doprostřed stolu svůj mobilní počítač s telefonem a všichni okolo se připojili do diskuse. Řeknu Vám je to zajímavé, když zvláště holky hovoří jedna přes druhou. Martinka mi vysvětlovala,"Tatínku, víš, mě se rozbil ten foťák a zmrzlinka, děda mi koupil novej foťák! A Vojtíšek má novej náklaďák!" Dále jsme se dozvěděli, že dnes jeli všichni společně na projížďku lodí a Martinka s Daninkou krmily rybičky blinkáním přes palubu. Není divu, na moři se totiž vlny vlnily jedna radost. Všichni jsou v pořádku a zdraví. To je hlavní. Loňská dovolená na Korfu se jim totiž příliš nevyvedla, kvůli Martinčiným neštovicím. Z Mallorky se mají vracet letecky někdy v neděli, takže máme v plánu jet Martince naproti směrem Hradec. Pohled na gril :-)
Na dnešní druhé fotce jsem pro Vás připravil pohled na gril. Právě se tam připravují dvě žebírka a ta kolečka vlevo nejsou nic jiného než cukety. Jak tuhle někdo tvrdil, ogrilovat se dá téměř všechno. Cuketa potřená grilovací omáčkou a řádně opečená, chutnéá překvapivě dobře. Maso samozřejmě také. Během posezení na zahrádce nám náš starosta sděloval pomocí bezdrátového rozhlasu jednu velikou novinku. V obci je prý nově dosažitelný bezdrátový Internet a kdo chce, má se přihlásit na obecním úřadě. Že by ta novinka došla i k nám na venkov? No, musím zjistit podrobnosti a konečně bychom nemuseli být závislí na vytáčeném připojení přes Telecom. Hned jsem si jakožto elektrikář vzpomněl na slova písně Elektrický valčík od Svěráka - Byl to ten slavný den, kdy k nám byl zaveden elektrický proud... ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist