Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.08.2004
Martinčin věk - měsíce: 43
Rubrika: Deníček


Zítra se setkáme s Martinkou...

Vojtíšek mi pomáhá :o)
Včera jsem Vás informoval o Martinčině chystaném návratu z Mallorky. Skutečně, měli odletět o půl jedné. Dana v duchu počítala, kdyže se vlastně objeví na pražském letišti a pak i doma. V jednu chvíli mi povídala,"Víš, já jsem původně chtěla jet k babičce a dědovi až v neděli, jenomže se mi po Martince moc stýská. Uvidíme co nám řeknou, třeba pojedeme ještě dnes!"
Naše rozhodování rozsekla SMSka dorazivší na můj mobil po dvanácté hodině. Zněla stroze a výstižně - Náš let je odložen o tři hodiny. Rozhodnuto. Takže do Hradce jedeme až zítra. Nemá cenu o tom přemýšlet, neboť jestli se dnes dostanou domů v deset hodin, budou rádi. Další esemeska následovala těsně po čtvrté hodině - Jsme odbaveni, kráčíme k letadlu. No a po sedmé hodině telefonovali,"Let probíhal bez problémů a my právě čekáme na zavazadla!" Hodinu nato volala babička znovu a hlásila, že již mají zpátky svoje auto a razí směrem Hradec. My jedeme zítra za nimi a konečně se setkáme s Martinkou. Těšíte se také?
Chcete vědět, co jsme mezitím prováděli s Vojtíškem? Počasí venku nic moc a málem se schylovalo k dešti. Vojtíšek byl oblečen do mikiny a tepláčků, neboť teplota spadla od čtvrtka o třináct stupňů. Tak, společnými silami jsme se pustili do práce. Kamenné sloupy kolem vchodových dveří zely prázdnotou, neboť omítka z nich již dávno odvětrala a opadala. Ty krásně opracované pískovcové kameny nemá cenu nahazovat, já raději vyškrábal spáry a pak jsme je s Vojtíškem vyspárovali betonem. Výsledkem je překvapivý vzhled, připomínající zrestaurovanou zříceninu ;-) Vojtíšek se hrabe v suti :-)
Vojtíšešk se mnou vydržel pracovat po celý den. Hrabal se v suti, v betonu a práce se mu moc zamlouvala. Já však neustále hledal nějaké nářadí - kladívko, špachtli, smetáček, štětec a jiné. Kampak se všechny ty věci poděly? Vojtíšek je roznosil po celém dvorku. Mimo to pomaloval barevnými křídami betonovou násep, sházel dolů všechny kuželky a spoustu jiných věcí. Jakmile mu došla vrhací munice, ukazoval prstíčkem dolů a křičel. Jednoznačně chtěl sundat z náspu. Nahoru po schodech totiž vyběhne sám - bezpečně po čtyřech. Dolů se však Vojtíšek bojí. Na jednu stranu dobře, jinak by letěl tvrdě na beton ;-)
Nadešel čas večeře a Vojtíšek ji celou prokřičel. Neustále ukazoval na pikslu s piškotkama, takže mu Dana nakonec jeden podala. Vojta ho však rozdrobil a rozházel po zemi. S dětskou sušenkou Plasmon provedl to samé. Křičel a křičel, až se mu Dana podívala do plínky. No jo, bobek ho trápil a navíc i opruzená prdelka. Co naplat, ještě že máme bezvadnou hojivou mastičku Bepanthen. Vojtíšek se zklidnil, pak se ode mne nechal vykoupat a momentálně již spinká.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist