Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 18.10.2004
Martinčin věk - měsíce: 45
Rubrika: Deníček


Bombónek musím, protože sem byla hodná...

Vojtíšek chová mimi Pavlínku :o)
Odpoledne se mi podařilo přijet z práce o pět minut dříve, než se Dana vrátila s Vojtíškem a vyzvednutou Martinkou ze školky. Já hned popadl Vojtu a jal se ho přezouvat a následně i převlékat. Jak tak svlékám mikinku a punčocháčky, marně hledám Vojtovy ponožtičky. Jenom tak z legrace se ho ptám,"Vojtíšku, kdepak máš ponožky?" Jenomže Vojtík pohotově odpověděl,"Páááá!" a natáhl ručku směrem k přebalováku. Že by se jednalo o jasnou odpověď? Jeden nikdy neví. Kolikrát stačí Vojtíška nějak zaúkolovat a on běží zcela na jistotu. Dosti věcem již rozumí.
Na jedné z dnešních fotografií se rozkládá Martinčin obří dům, postavený mezi přebalovákem v pokojíčku a Vojtíškovou postýlkou. Martinka se do něj vejde spolu s Vojtíškem a několika panenkami. Domeček navíc disponuje i vyhlídkovou terasou, zde představovanou přebalovací skříňkou. Martinka na ni prostě přes židli vyleze. Vojta naštěstí ne ;-)
Dnešní podvečer jsem měl děti na povel opět já. Však musely poslouchat a Martinka měla hračky uklizené málem již před Večerníčkem. Dana se po návratu ze cvičení divila,"Co jsi s dětmi provedl, že spí? Vždyť MArtinka spala odpoledne ve školce!" Ani Vám nevím, prostě usnuly ;-)
Co však jejich usnutí předcházelo, Vám povím na následujících řádcích. O půl sedmé se Dana s dětičkama rozloučila,"Pá pá, ahoj!" Vojta mával jako o život a poslal Daně jednu dálkovou pusinku. Následovala večeře, během níž jsem Vojtíška za mléčnou kašičkou navíc dokrmil suchou rejžičkou ze svého talíře. Martinka se po jídle zamyslela a povídala,"Já už nemusím sirupek tatínku, viď, protože nekašlu. Taky už nemusím kapičky do nosu, protože už nemám rýmu. Musím ale bombónek!" Já na to,"A proč zrovna bonbónek?" Martinka vyhrkla,"Nóó, protože sem byla hodná, né?" :o) Martinka na svém domečku :-)
Po Večerníčku a momentálně vysílaném Oštrozokovi se děti přesunuly do koupelny. Martinka mi hlásila,"Tatínku, já se musím strašně rychle umejt. Já si do vodičky vlezu a já si tam vůbec nechci hrát, abych byla honem umytá a mohla se koukat na datla vůdyho(Woody Woodpecker)!" Martinka s oblibou sleduje tento druhý večerníček na Primě. Pak už šupajdili do postýlek. Jenomže mezitm telefonovala babička z Hradce. Celou tu dobu se mi zdálo, že Vojtíšek nějak mlaská a chvílemi i kucká. Nepřikládal jsem jeho projevům velkou důležitost. Jaké však bylo moje překvapení po příchodu do pokojíčku. Víte co provozoval potmě v postýlce? To byste neuhodli. Cucal Martinčin gumový skákací balónek. Jedná se o takzvaný hopík. Kde ho Vojta sebral je mi záhadou. Vždyť byla postýlka čistá. Nebo ne? Hned jsem se ptal Martinky,"Martinko, nevíš něco o hopíkovi ve Vojtově postýlce?" Martinka se dušovala,"No nevím. Jak ho moch Vojta objevit pod tím polštářkem, to teda nechápu!" Rozhodně se s nimi neudíme ;-)
Na závěr jsem Vám natočil a připravil kraťoučké video o Vojtíškově tlačení kočárku. Kočárek je speciálně složený pro jízdu velkou rychlostí ;-))

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist