Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.10.2004
Martinčin věk - měsíce: 45
Rubrika: Deníček


Martinka bude vydělávat spoustu korunek...

Vojtíšek si čte knížku :o)
Ještě v práci před polednem, mi zazvonil mobil. Na druhém konci se ozvala paní z prodejny, odkud jsme si objednali nábytek do dětského pokojíčku. Konečně, jenomže já potřeboval nejdříve dokončit nastavování složitého elektronického zařízení, pohánějícího stroj. Až kolem jedné hodiny nastal čas k odchodu ze zaměstnání.
Doma na mě čekala oblečená Martinka, ze školky odešla takzvaně po o. Vojtíšek spinkal v pokojíčku a Dana měla již všechny věci připravené. Ptáte se jaké? My totiž plánovali odjezd k babičce a dědovi. Zbývalo jen počkat na náklaďák s nábytkem, abychom mohli odjet. Nábytek se musel zaplatit, takže jsem na poště vybral nějaké finance. Martinka vyzvídala,"Koupil tatínek nějaký korunky na ty skšíňky?" Dana odpověděla,"Ale Martinko, peníze se nekupují, ty se musí vydělat v práci!" Martinka má vůbec s penězi různé záměry,"Já bysem chtěla jet za tetou Martinou do Ameriky!" Dana jí na to odpověděla,"Ale Martinko, to stojí moc korunek!" Martinka má hned jasno,"Ale tak to musí tatínek vydělávat víc korunek! Až já budu velká, až budu maminkou, tak budu pracůvat. Já budu vydělávat hodně korunek na Ameriku!" Proč ne, viďte? ;-)
Čekali jsme a netrpělivost narůstala s každou minutou. Martinka obcházela místnost a co chvíli se ptala,"Kdypak už pšijedou pánové s těma nábytkama? A kdypak už pojedem k babičcé a dědečkovi?" Pak přišla a v ručičce třímala lhvičku s mlíčkem od chou chou Pavlínky,"Tatínku šla by tadle lahvička rozdělat?" Já odpověděl,"Nešlo!" Martinka zkoušela dál,"A co kdybych to rozdělala nějakýma kleštěma z dílny? Nebo bysme do toho mohli bouchnout kladívkem, že jóó?" Tak to tedy ne. Martinčin nový psací stůl :-)
Konečně před čtvrtou hodinou zazvonil můj mobil(Já ho kontroloval každých pět minut, zdali má signál, neboť u nás doma Eurotel téměř nejde a chodím telefonovat na dvorek). Huráá, přijel dopravce s nábytkem. Spolu s ním vystoupil z kabiny i jeho závozník - pejsek, kříženec jezevčíka s bůhví čím. Ovšem překrásný pes a hned začal skákat kolem nás. My mezitím začali stěhovat první skříňky do pokojíčku. Pes běžel za námi, k velké Vojtíškově radosti. Jakmile ho zahlédl, hned se za pejskem hnal. Křičel na celé kolo,"Baf baf baf baf baf baf!" Pes běžel na dvorek a Vojtík za ním. Dana ho musela držet(Tedy Vojtu ;-) ). Zato Martinka projevovala před hafanem náležitý respekt. Přece jenom nemá ke zvířátkům přílišnou důvěru. Nábytek jsme postupně nanosili do pokojíčku a zhruba ho ustavili. Martinka jásala a prohlížela skříňky. Vojtíšek přišel po chvíli na systém otvírání šuplíků a též prováděl jejich inventuru. Jeden koutek pod oknem jsem pro Vás vyfotil. Jedná se o Martinčin psací stůl a nízkou skříňku vedle. Dana však po chvíli zavelela,"Tak děti, oblékat a jedeme k babičce!"
K babičce jsme nakonec šťastně dojeli s téměř čtyřhodinovým zpožděním. Tak jsme tu! ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist