Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.10.2004
Martinčin věk - měsíce: 45
Rubrika: Deníček


Kterak Vojtíšek zlikvidoval dědův počítač...

Vojtíšek vozí miminko :o)
Navečer jsme se ve zdraví navrátili z hektického víkendu, stráveného u babičky a dědy. Velká práce na nás teprve čekala. Bylo potřeba vybalit věci, uklidit je do skříní, do spíže uložit vajíčka od prababičky a také naporcovat jednoho králíka. Prostě, znáte to. Do toho se Vojtíšek snažil pomáhat a co chvíli nosil nějakou část nákupu. Martinka se neustále pletla pod nohy se svojí novou stoličkou, neboť testovala, kam z ní dosáhne. Stoličku jí zakoupila Dana, aby si Marťa nemusela k policím neustále stěhovat velkou židli a neotloukala s ní nový nábytek. Nyní se dostávám k další činnosti - po příjezdu jsem ještě pořádně ustavil všechny skříně dovezené v pátek. Pak už jen zbývalo vsadit poličky na svá místa a já hlásil hotovo. Na Danu čeká zítřejší vytření vnitřků a postupné přetěhování Martinčinýho oblečení. Marťa totiž byla zklamaná, neboť si původně myslela, že do skříní přijdou její hračky. Však se ptala,"Tatínku a proč zrovna do tědlech skšíní má pšijít oblečení?" Nedá se nic dělat, na hračky mají police ve výklencích ;-)
Vraťme se ale o pár hodin zpátky, přeněji řečeno do dnešního rána. Sotva se děti nasnídaly, hned začaly vymýšlet nějaké lumpárny v dědově pracovně. Nejprve si na Martinčin popud holky postavily domeček. Jak jistě víte, Martinka ničím jiným poslední dny nežije. Sotva se vrátí ze školky, hned musí stavět domeček. K velké Vojtíškově radosti, jak jinak. Děda pustil holkám počítač a na něm i oblíbené Klubíčko. Jenomže milý vojtíšek předvedl podruhé svůj um. Abyste tomu rozumněli - včera přišel k zapnuté bedně a zcela neomylně zapíchl prstíček přesně na tlačítko Reset a zmáčkl ho. Dnes provedl to samé. Jenomže si Daninka právě hrála s Klubíčkem a tak přiběhla do kuchyně s brekem,"Voj-tí-še-k, můůj božéé, von nám vypnul počítač. Bůůů, bééé, můj božéé, von nám ho vypnůůl!" Posléze se ve dveřích objevila nejstarší Petruška a referovala, cože se to v pokoji stalo,"Víte, Dáňa shodila Votíška na trampolínu a von jí za to vypnul počítač!" Hmm, že by tohle Vojta dokázal? Asi ano. V každém případě děda po chvíli hlásil,"Tak ten počítač nechce naskočit. Neustále hlásí chybu disku!" Vojtíšek ho vypnul důkladně ;-) Martinka zvoní u hradecké babičky :-)
Dopoledne jsem dostal děti na dozor já. Holky se bavily po svém a Vojtíšek vozil na náklaďáku jedno z miminek. On si vůbec rád hraje s panenkami a chová je jako miminka. Holky pro změnu vymýšlely lumpačiny. Pokud něco chtěly, posílaly za dědou nejmladší Danielku,"Běž Daninko za dědou, tebe on poslechne!" Jsou mazané, viďte? Daninka je opravdu dědova nejoblíbenější ;-)
Po obědě měl Vojtíšek jít spát, abychom mohli jet za babičkou do Hradce. Jenomže on to vycítil a najust nechtěl zabrat. Odvedle se ozýval smích a po chvíli vyšla Dana,"To je hrozné. Namísto spaní na mě Vojta juká a povídá - Mama, bububu - kuk!" Hezké věci jsme ho naučili, viďte? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist