Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 15.11.2004
Martinčin věk - měsíce: 46
Rubrika: Deníček


Maminka objevila tatínkovu hlavu...

Martinka představuje svůj technický zázrak ;-)
Mezi největší domácí události proběhnuvší od včerejšího večera bezesporu patří objevení tatínkovy hlavy. Cože? Zděsili jste se? Že by tatínek ztratil hlavu? Ano ztratil, jenomže ne ten opravdový od Martinky a Vojtíška, nýbrž jeden takový placatý dřevěný ze skládačky. Vše začalo před více než osmnácti měsíci. Proto si nejdříve přečtěte starý článek, naleznete ho ZDE. Až do včerejšího večera patřilo zmizení hlavy mezi největší záhady, i když se nevylučovala možnost jejího případného odhození do odpadkového koše. Vojtíšek šel například před několika dny vyhodit kelímek od jogurtu, jenomže do koše odhodil nerezovou lžičku a v obyváku se objevil se špinavým kelímkem :o)
Ale co to plácám, vždyť Vy jste jistě moc a moc zvědaví, cože se událo včera večer. Tak tedy - v obyváku(Dnešním dětském pokojíčku) se původně nalézal počítačový stolek. Při nedávné přestavbě bytu jsme ho předisponovali na jiné místo. No a právě stolek použila tatínkova hlava coby trojského koně pro převoz z obyváku na chodbu. Ten placatý kousek překližky zapadl do jednoho zákoutí u kolečka a setrval na oněch místech celých osmnáct měsíců. Nebýt Vojtíška a jeho cloumání se stolečkem stojícím na chodbě, hlava by se hned tak objevila. Dana včera při čištění zubů najednou vykřikla,"Mám ji, hele, tatínkova hlava je na světě! A já ji objevila!" Hurá, zase jeden příběh s dobrým koncem ;-)
Jak jste jistě postřehli, Martinčin zdravotní stav se příliš nelepší. Stále kašle, i když s menší intenzitou. Minulý týden ve středu dobrala antibiotika Sunamed, takže Dana raději zatelefonovala naší doktorce. Bylo jí však sděleno, že zlepšení může nastat až do deseti dnů, takže případná návštěva u doktorky je plánovaná na čtvrtek. Tatínkova objevená hlava :-)
V souvislosti s Martinčiným kašlem mi Dana telefonovala,"Zkus se zastavit v lékárně a kup Martince sirup Bronchicum a čaj na kašel!" Zkusil jsem a uspěl na celé čáře. O víkendu v Hradci mi totiž lékárník tvrdil,"Ten sirup snad už ani nevyrábějí, nemáme ho. No a o tom čaji jsem v životě neslyšel!" Jak vidíte, v mém Pracovním městě se nachází informovanější lékárna. I když pravdou zůstává, že ten čaj Leros Baby na kašel s fotkou Kateřiny Neumannové a dcerky Lucinky je naprostou novinkou. Jenomže Martince čaje právě z této řady moc chutnají.
Chcete vědět, co dnes provozoval Vojtíšek? Dle Daniných slov maličko zlobil. Neustále otevíral nějaká dvířka v kuchyni a zkoumal obsah skříněk. Mimo to povídá nová slůvka. Na vlastní ušiska jsem slyšel, jak opakoval po Daně,"Čajíček, čajíček!" Odpoledne během procházky neustále volal babičku,"Babí babí babí!" Martinka také nezůstala pozadu, i když mluvení zvládá dávno. Vynikla v oblasti konstruktérské. Jak vidíte na první fotce, zkřížila velice důmyslně sporťák od šušu Pavlínky, s její autosedačkou. Tu šoupla pěkně dospod a díky svému vynálezu vezla dvě miminka naráz. Nahoře větší chou chou a dole čerstvě narozené mimi. Praktické, že? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist