Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.11.2004
Martinčin věk - měsíce: 46
Rubrika: Deníček


Víte jak chutná mateřské mlíčko?...

Martinka představuje jinou tvář ;-)
Dnešní bláznivé počasí se náležitě předvedlo i u nás. Sice příliš nesněžilo, zato foukalo neskutečně. Dana se v dopoledních hodinách chystala s dětmi na malou procházku, jenomže než se všichni stačili přestrojit, spustila se ohlašovaná vichřice s velice nepříjemným deštěm. Navíc se citelně ochladilo. Já tou dobou jel s firemním pick-upem do elektrotechnického velkoobchodu a vítr mě málem sfoukl do příkopu(Momentálně u nás začíná mrznout. Letos poprvé).
Dana po ránu Martince aplikovala lék proti astmatu(Pokud nevíte o čem je řeč, přečtěte si včerejší článek). Tlakovou nádobku s aerosolem však zmáčkla v momentě Martinčina nádechu. Ojojoj, to se Martince nelíbilo. Prskala jako křeček a křičela,"Já už to nechcíí!" Dlouho jí to prvotní nadšení nevydrželo, že? Příště si Dana dávala pozor a Martinka již prodýchala aerosol v pohodě.
Vojtíšek chce většinou po jídle v sedačce odkšírovat. Pak kšíry zkoumá, tahá si je přes hlavičku a následně i zpět. Dana jeho činnost kolikrát komentovala,"Teda Vojtíšku, aby jsi se těma kšírama neuškrtil!" Vojta je však samá legrace. Dnes mi předvedl, kvůli čemu trénuje tolik trénuje. Po Večerníčku jsem si vzal děti jako obvykle na koupání a Vojtíšek mi při svlékání mikiny sám pomáhal vytahovat ručky z rukávů. Na závěr popadl celou mikinu a stejně jako předtím kšíry, si ji bravurně přetáhl přes hlavičku. Bomba. Po svém výkonu se zatvářil jako king a čekal na slova chvály. Však se mu jich dostalo, jenom si nemyslete. Je zkrátka moc šikovnej ;-) Vojtíšek rabuje videokazety :-)
Martinka po přečtění pohádky a uložení do postele žadonila,"Tatínku, prosím, já chci čajíček ohřátej a bez brčka!" Vojtíšek se postavil a skákaje ve své postýlce zřetelně opakoval,"Ci čajíček, ci čajíček!" Když jsem mu ho podal, Vojta prskal a křičel,"Nééé!" Jasný důkaz toho, že jenom bezmyšlenkovitě opakuje. Ale se skvělou výslovností ;-)
Dana mezitím nakojila Vojtíška a Martinka si neospustila jednu svoji specialitku. Přišla s ní nedávno,"Maminko, dáš mi taky ochutnat mlíčko? Jenom maličko na lžičku!" Sotva lžičku polkne, hodnotí kvalitu mateřského mlíčka,"Hmmm, moc dobrý ho Vojtíšek má. Je takový banánový!"
Závěrem se vracím ke včerejšku. Dana šla navečer cvičit a přitom důsledně nezamkla skříň v ložnici. Nachází se hned naproti počítačovému pracovišti. Vojtíšek zmerčil nedovřená dvířka já ho přistihl právě v okamžiku, kdy nakukoval dovnitř. Na tom by nebylo až tak nic divného, jenomže už už sahl po dece, zakrývající nezabalené vánoční dárky. Ty jsou připraveny pro Ježíška. Málem došlo k jejich prozrazení. Ufff, takový maličkatý kousek chyběl ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist