Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 30.11.2004
Martinčin věk - měsíce: 46
Rubrika: Deníček


Můžou miminku vypadat zoubky?...

Vojtíšek uklízí věci do přebalováku :o)
Vojtíšek dnes odpoledne překvapil Danu. Právě se všichni vrátili z procházky a Dana ho svlékala. Na chvíli si odběhla po něco na chodbu a Vojtíšek se mezitím rozhodl oblečení uklidit. Je přece pořádkumilovný kluk, ne? Popadl celou hromadu, otevřel si správný šuplík pod přebalovacím pultem a oblečení tam šoupl. Prudkým pohybem ručky zabouchl šuplík, jenomže co to? Jedna nohavice, potvora, čouhala ven a znemožňovala dovření šuplíku. Vojta si věděl rady, vytáhl šuple ven, nohavici vpravil do jeho útrob a znovu s ním praštil. Protentokrát úspěšně. Dana se vracela právě včas, aby spatřila závěr a vítězoslavný Vojtíškův pohled,"Podívej se mami, jakej sem dobrej!"
Jak jsem psal v předchozím odstavci, Vojtíšek rád uklízí. Například se chce napít z lahvičky, ale jak ji odtrhne od úst, následuje její otočení dnem vzhůru a kropení třeba stolu. Dana na Vojtu houkne,"Vojtó, tohle se nedělá!" Vojtíšek položí lahvičku, výstražně vztyčí ukazováček, počne jím hýbat a přitom povídá,"Ty ty ty!" Sotva skončí se samokáráním, odběhne k lince pro utěrku a po návratu šůruje desku stolu, až se z něho pot leje :o)
Martinka mi vypravovala, jak moc se těší do školky. Dnes si dala oddychový čas doma a zítra děti čeká výlet autobusem do vzdálenějšího města. Mají v plánu návštěvu výrobny vánočních ozdobiček a pak i jedné pekárny. Marťa si navečer hrála a koupala svoji šušinku Pavlínku a snažila se mě přemluvit, abychom jejímu miminku zakoupili opravdovské plínky. Až doposud totiž balila miminko chou chou do starých Vojtíškovýh plenek. Jenomže Vojta povyrostl a v těch jeho nynějších se Pavlínka ztratí. Po vykoupání Marťa ošetřovala svoje miminko a povídala mi,"Tatínku, já musím oblíknout Pavlínce tadyto pyžamko, když už je tak moc nemocná. Vypadnul jí totiž jeden zoubek, víš? A to bolí!" Hmm, chudák miminko. Ještě mu ani pořádně nenarostly mléčné zoubky a už začínají padat ;-) Tak neváhej a toč! :-)
Jistě jste si ve včerejším článku prohlíželi videoklip - Vojtíška skákajícího na nafukovacím balónku. Odpoledne jsem přehrál celý záznam z originální digitální kazety na VHS. Následovalo její zabalení a doplnění adresy, jak sami vidíte na fotce. Kazetu posílám hned zítra směrem Ostravská televize, do pořadu Neváhej a toč. Před lety v tom samém pořadu zvítězil kamarád, natáčející naši svatbu. Možná znáte klip s rozbíjením nerozbitného talíře, následně zdolaného kladívkem(Á, teď mě došlo - zkusím ten svatební klip sejmout kamerou z televizní obrazovky a pak datově zmenšit ve střihovém programu. Možná by šel zveřejnit na internetu. Já totiž nemám jinou možnost, jak dostat film z klasické VHS kazety do počítače).
Vojtíšek je stále ukecanější. Měli jsme tu odpoledne návštěvu a Dana jí chtěla předvést Vojtíškovo mluvení,"Vojtíšku, jak dělá ptáček?" Vojta se na ni otočil a s dokonalou výslovností pověděl,"Ptáček?" Pěkný papouch je ten náš Vojta, viďte? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist