Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.12.2004
Martinčin věk - měsíce: 47
Rubrika: Deníček


Vánoční besídka ve školce...

Vojtíšek je připraven k trasportu do školky :o)
Hned na začátek musím konstatovat, že včerejší virová nákaza počítače měla dnes dohru, respektive se mi vira odstranit nepodařilo. Když ono je to těžké - antivirák najde soubor kdesi ve Windows, v adresáři Systém a ten soubor se jmenuje serr.exe Jenomže fyzicky neexistuje. Virus(Trojský kůň) neustále loupí na Internetu(Bliká LEDka na síťové kartě), stahuje různé stránky a pokouší se připojit na tzv.Žlutou linku za 70Kč/min. Bohužel, má smůlu. Kabel jsem z modemu odpojil, jeho snahy vycházejí vniveč. Alespoň jedna potěšující zpráva. Momentálně se nějak zklidnil a tak mohu psát dnešní článek. Zítra mu zatopím. Formát disku C jistě nepřežije. Nedá se nic dělat, zopáknu si instalaci ;-)
Martinka měla odpoledne ve školce besídku, takže naše kroky směřovaly právě tím směrem. Dana teple oblékla Vojtíška(Venku mrazí pět pod nulou a fouká ošklivý vítr. Celé to inverzní počasí je nesmírně ošklivé). Babička se k nám také připojila. Vystoupení plné písniček a koled se nám moc líbilo. Martinka zpívala jako nejmladší, sólo spolu s dvěma kamarády. Z písničky o sněhulákovi měla zanotovat poslední sloku,"Poradil srnec, na hlavu hrnec a to je konec!" Martinka však předvedla velice zkrácenou verzi,"Na hlavu hrnec a konec!", čímž rozesmála publikum. No co, děti nám toho předvedly opravdu hodně. Je vidět, že mají vzorné a šikovné paní učitelky :o) Martinka nám představuje svoji nadílku ve školce :-)
Vojtíšek si dnes přidal ke svému oblíbenému slůvku,"Néé, nene nene!" i velice důležité,"Jóó!" Celý den ho opakuje. A to kolikrát v naprosto dokonalých souvislostech,"Vojtíšku, chceš čajíček?" "Čajíček? Jóóó!", na to Vojta. Geniální. Jak se neustále běhá dívat do koupelny na kapra,"Kap kap kap kap, tám!", dnes trochu změnil hlášení,"Kap jóó? Kap jóó?" Kapr zatím čile plave ve vaně, přes noc vycákal asi dva litry vody na podlahu a ještě zítra plavat bude. Ovšem, jak říká Dana,"O víkendu chci z kapříka vařit polívčičku!" Kaprovy dny jsou evidentně sečteny. Polévku totiž jíme v předstihu, ne až na Štědrý večer ;-)
V posledním Kinder vajíčku nalezla Martinka hračku - plechovku od koly s takovou zelenou příšerkou, bydlící uvnitř. Říká jí malej zelenej. Navečer ho hledala spolu s námi. Všichni chodili po bytě a volali,"Malej zelenej, kde jseš?", plazíce se přitom málem po čtyřech. Malej zelenej se neozval. Martinka téměř plakala,"Když já ho chci koupat ve sprcháči!" Víte odkud se nakonec vyloupl? Přece z Martinčiny kapsy ;-)
Po vykoupání Martinka řešila veliký problém,"Tatínku, a jak se stane ta velká proměna, že se z kluka a holky stane tatínek a maminka?" Málem čtyřleté dítě a jaké má problémy, viďte? To my v jejich věku...nic nevěděli ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist