Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 14.1.2005
Martinčin věk - měsíce: 47
Rubrika: Deníček


Čeká nás divoká noc... ;-)

Všechny děti pěkně pohromadě :-)
Hodiny právě ukazují devět hodin večer a vedle v dětském pokojíčku to vyloženě vře. Dohromady se právě pokouší usnout naše dvě děti a spolu s nimi i dvě neteřinky. Vojtíšek skáče v postýlce a volá,"Mamíí mamíí!" Všechny tři¨holky řádí v postelích a hned tak neusnou. Ještě jedna novinka - dnes neočekávejte žádné fotky. Není to tím, že bych žádné nenafotil, ale v tom chaosu mi děti někam schovaly komunikační kabel od foťáku, takže nemám jak fotky stáhnout do počítače ;-)
Vojtíšek dopoledne sledoval školkové děti při procházení po cestě kolem našeho domu. Díval se na ně z okna, ukazoval prstíčkem a volal,"Tam tam dětí dětí!" Hned by se za nimi rozeběhl. Po příchodu z práce jsem pak Vojtu pozdravil,"Čau Vojtíšku!" Vojta mi zamával,"Čáu čáu!" a běžel za svými hračkami. Umíme se hezky pozdravit, viďte? ;-)
Martinka sledovala na videu pohádku Princezna ze mlejna. Právě tam přinesla miminko vrána. Martinka se hned čílila,"Maminkó, to je nějaká divná pohádka, ždyť miminko nenosí vrána. Miminko se pšecé narodí mamincé!" Má pravdu, jenomže v pohádkách je tomu jinak. Miminka nosí buď čápi, nebo vrány :-)
Navečer k nám přijel švára s rodinou a jejich dvě holčiny se hned vrhly do společných her s našimi draky. Pěkně se nám spárovali. Martinka si velice rozumí s nejstarší Petruškou a Vojtíšek pro změnu s věkově nejbližší Danielkou. Daninka si s Vojtou skládala kostičky a větší holky vařily v Martinčině kuchyňce jídlo pro svoje miminka. Jistě si dokážete představit, jaký hluk udělají čtyři děti v jednom pokojíčku. Ještě že mají tak velké prostory ke společným hrám.
Dana během dne upekla dva chleby k dnešní večeři. Po ránu nejprve v receptech popisovaný celozrnno žitno pšeničný a odpoledne pak celozrnno pšenično pšeničný. Všichni jsou zvědaví na jejich chuť. Takhle budeme moci posoudit kvality jednotlivých receptů. Vždyť se liší jenom tou první moukou.
Po chvíli společných her se z pokojíčku ozvaly výkřiky,"Teda Vojtó, cos nám to proved!" My se tam hned přiřítili v předtuše problémů nevídaného rozsahu, jenomže jak se posléze ukázalo, o nic hrozného nešlo. Holky si přivezly svoje nové panenky chou-chou co umí kopat nožičkama. Miminka mají dudlíky stejné a Vojta jim je zaměnil. Jenomže už nikdo nepozná který je který. Pro holky to však byl veliký problém ;-)
Během včerejšího odpoledne předškolkových dětí se Daně zalíbil malý stoleček se židličkami. Ten mají ve školce nový. Dana by chtěla také takový zakoupit domů, dětem do pokojíčku. Takhle si Martinka cosi kutí u svého psacího stolu a Vojtíšek odbíhá do kuchyně s pastelkami a papírem. V budoucnu by mohli tvořit pěkně společně u jednoho stolu.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist