Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 15.1.2005
Martinčin věk - měsíce: 48
Rubrika: Deníček


Martinka oslavila čtvrté narozeniny...

Marťa jede s Petruškou z kopce :o)
Dopoledne nám Dana povídala,"Tak děti, měly byste jít na chvíli ven. Odpoledne budeme oslavovat Martinčiny narozeniny a nikam se už nedostanete!" Proč ne, jediným dobrovolníkem z řad dospělých jsem byl nakonec já, ale to mi vůbec nevadilo. Alespoň jsem si na vlastní kůži vyzkoušel, jaké je to mít čtyři děti na procházce ;-)
Při podobné akci před rokem jsme popadli sáňky, boby a vyrazili jezdit na kopec. Letošní zima nám však žádné podobné radovánky nenaskýtá, takže Danielka popadla roloped, Martinka mašinku na tahání a nejstarší Petruška takové vozítko, na němž se dá jezdit z kopce. Takže holky nakonec jezdily. I Vojtíšek, ale ten pro změnu na svém kočárku(Ovšem ne z kopce). Úplně nejlepší svah na podobné řádění naleznete za naším domem, takže se holky střídaly a frčely dolů. Danielka drandila na rolopedu. Viděla nás i jedna okolojdoucí paní a ta mi povídala,"Tedy, vy ale máte nervy. Já bych se na takové ježdění nemohla ani dívat!" Kdepak, zase tak nebezpečné to nebylo. Holky sem tam spadly a já byl za jejich zablácené oblečení mírně pochválen. Co se dá dělat, když není sníh, ne? ;-) Celá rodinka u dortu  :-)
Odpoledne proběhla oslava Martinčiných čtvrtých narozenin. Martinka se převlékla do šatiček a po chvíli již přijímala gratulace s dárečky. Více fotografií Vám později přinesu ve fotoalbu. Martinka dostala mimo jiné otočnou kolečkovou židli k psacímu stolu. Pořídili jsme jí normální velkou pro dospělé, neboť ji lépe využije. Židle se dá nastavit i pro Marťu, takže žádný problém.
Závěrem bych vám přiblížil kam mi včera zmizel kabel od foťáku. Nejprve se omlouvám dětem za křivé nařčení, neměly s tím nic společného. Dnes dopoledne jsem kabel zoufale hledal. Nebyl v peřiňáku, ani nikde na skříni. Až po půl hodině se najednou Dana zvedla a zmizela kdesi v ložnici. Netrvalo ani pět minut a už stála ve dveřích,"Copak mi dáš za ten kabel?" Coby, pusu. Víte kde ležel? V Danině skříni. Asi ho tam nevědomky uklidila s nějakými věcmi ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist