Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 29.1.2005
Martinčin věk - měsíce: 48
Rubrika: Deníček


Vojtíšek u slepic...

Vojtíšek leží na sněhu :o)
Dnešní mrazivý a překrásně slunečný den vyhnal děti ven na dvoreček. I přes malou sněhovou nadílku v okolí Hradce se dosytosti vyřádily. Holky neprve zavřely Vojtíška do ohrady se slepicemi. Samy se pak k němu připojily. Chudinky slepice. Všechny se před Vojtíškem schovaly do kurníku a Vojta je marně vyhlížel dírou. Ukazoval do průlezu a volal,"Tam tam pipí, kokó!" Mno, od Dany jsem to pak schytal, prý nemáme Vojtíškovi dovolovat lézt ke slepicím, neboť za chvíli dosáhne na kliku a bude slepice pouštět ven. Navíc je země bez mrazu slepicemi rozšlapaná a rozměklá slepičáky. Ne jako dneska, při mínus pěti ;-)
Vojtíšek s sebou začal před polednem plácat na zem. Nevím zdali ho přestalo bavit stát, ale rozhodně jsem ho pokaždé postavil a Vojtíšek si okamžitě sedl do sněhu. Pak si neteřinka Danielka usmyslela, že bude na sněhu provozovat andělíčky. Jak se Vojtíšek jejího nápadu chytil, vidíte jasně na fotce. Takhle jsem ho přece nemohl nechat válet se ve sněhu. Vždyť by nastydl. Následoval tedy rychlý přesun domů. Odpoledne pak po podobném výstupu jsem Vojtíka naladil na jinou činnost,"Vojtíšku, půjdeme zaparkovat auto na dvorek?" Vojta radostně vykřikl,"Jóóó!" a rozeběhl se k bráně. Já ji otevřel a Vojtík už už cloumal klikou ode dveří. Velice si liboval v sezení na předním sedadle. Užívá si to, podobně jako Martinka(Ta se mnou pro změnu doma zajíždí do stodoly). Dnes jsme ujeli těch pár metrů na dvorek a Vojtíšek stále bez hnutí seděl na sedadle. Tak jsem ho vysadil. Ojojoj, to nebylo to pravé ořechové. Vojtíšek se ihned rozbrečel a sápal se zpět na kliku auta. Asi si myslel, že pojedeme dále ;-) Martinka s Danielkou :-)
Psaní u babičky a dědy v nastalém mumraji je značně náročné. Za mými zády řádí neteřinka Petruška s Danielkou a k tomu jim dopomáhá i Martinka. Vojtíšek již spí v ložnici. Holky tady řádí jako ve dne a hodiny přitom ukazují devátou večerní. Včera usnuly až někdy po desáté. A to díky Petřině panické hrůze z pavouků. Včera totiž nalezla na palandě jednoho malého pavoučka sekáče. To Vám bylo křiku a Petra nechtěla do postele. Navíc pak všechny probudila ráno v sedm. Potvůrka jedna ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist