Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.2.2005
Martinčin věk - měsíce: 49
Rubrika: Deníček


Až se dneska vyspinkám, pojedu do Krkonoš...

Dana s Martinkou :o)
Hurá, už je čtvrtek. Mám-li se opakovat a použít Martinčina slova, volám,"Huráá, až se dneska vyspinkám, tak pojedu za rodinou do Krkonoš!" Přesně tak, už mi nic nebrání. Dům je uklizený a věci mám také sbalené. Hned z práce razím do hor. Pokud ovšem v práci neztvrdnu jako dneska. Tento týden se mi opravdu vyvedl. Právě dnes se pro změnu zbláznila rychlá německá drátotažná linka a já si s jejím naprogramováním a nastavením nevím rady. Nejhorší je, že po každém nezdařeném pokusu dojde ke kompletnímu roztrhání drátu a obsluha jej pak hodinu pracně natahuje. Já jenom cosi naklapu na notebooku, hodím to do stroje(Řídícího systému stroje) a pak už jen čekám, co se stane. A stalo se. Několikrát. Zítra volám servis z Německa. Výroby je moc a nestíháme ;-)
Dana mi po ránu sdělovala do telefonu nové zážitky z hor. Včerejší kalamitka je zažehnána a švagr prý jel mimo jiné autem k doktorovi. Hlavní průtah zkrz horské město je tak úzce propluhován a profrézován, že se musel jet otočit až na plácek před několik kilometrů vzdálenou sjezdovku. Nevídané. Však zítra uvidím. Teta zase popisovala jinou situaci - aby se dostalo auto zásobování tak kam mělo, musel ho táhnout pluh. Jinak by do kopce nevyjelo. Jenomže lidé žijící na horách jsou na takovéto extrémy zvyklí a nezaskočí je. Hlavní je si poradit, ne? ;-) Vojtíšek ukazuje na myši - pardon, křečky :-)
Dana si po ránu uvařila kafíčko a položila ho na konferenční stolek. Až do té chvíle klidně si hrající Vojtíšek vystartoval a umístil do kávy jeden hračkový kelímek. Přitom celou situaci komentoval,"Tam patčí!" Hmm, to se mi tedy nezdá. Kelímek do kafe nepatří. Dana mi při té příležitosti povídala,"No, Martinka kdysi říkala kemílek, vzpomínáš?" Kdo ví, s čím příjde Vojta. Tohle slovo ještě neumí. Martinka si dopoledne hrála pro změnu s miminky a kočárkem. Neteřinka Danielka totiž dostala v sobotu ke třetím narozeninám překrásný kočárek - opravdovský sporťák pro miminka. Takový lehací, či sedací. Martinka má pro šušu Pavlínku originální, jenomže se nedá sklopit. Jedná se o takového křížence mezi sporťákem a golfkami. Však hned žadonila,"Maminko, mohla bysem dostat taky takovej kočárek k narozeninám?"
Když už jsem s Danou telefonicky hovořil, byla mi položena otázka,"Tak co, pojedeme domů hned zítra, nebo až v sobotu?" Abych pravdu řekl, nevím. S největší pravděpodobností až v sobotu. I Vojtíšek opodál stojící odpověděl,"Jóó!" Samozřejmě na opakovanou otázku,"Pojedeme domů až v sobotu?"
Dnešní fotografie jsem vybral ze sobotních. Na první se Dana i s Marťou psychicky připravují na převléknutí do slušnějšího oblečení - za chvíli totiž začíná oslava narozenin. No a na druhé Vojtíšek právě volá,"Tam jééé myš!" Víte koho má na mysli? Věrní čtenáři vědí - ukazuje na tetiny křečky ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist