Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.2.2005
Martinčin věk - měsíce: 49
Rubrika: Deníček


Jak je to s upíry?...

Pohled před dům :o)
Sněží, sněží a sněží. Tak nějak by dal nazvat průběh dnešního dne. Sníh se sype z oblohy a znatelně ho přibývá. Dětičky se radují a já musel házet po návratu z práce dvorek a cestu. Jinak bych se po celonočním sněžení nedostal po ránu do práce. A že se to tam právě sype. Dana mi odpoledne povídala,"To jsem zvědava, zdali vydrží sníh i na jarní prázdniny. Děda si s největší pravděpodobností holky nevezme, neboť musí zůstat v práci!" A je to tu. Děda si měl vzít na týden obě neteřinky a Martinku. Dana proto babičce nabídla, že si vezme holky raději k nám. Uvidíme. Poslední její otázka, směřovaná na mě, zněla,"Co myslíš, mohla bych jít cvičit a nechat všechny čtyři dětičky s tebou? Aby jsi je umyl, uložil do postýlek a tak?" Mno, ještě jsem o tom nepřemýšlel, vždyť jsem se celou záležitost dozvěděl před pěti minutami ;-)
Cítím se právě značně unaveně, neboť mě v práci již týden stíhá jeden problém za druhým. Jako poslední se rozbila složitá německá drátotažná linka a už to vypadalo na zahraniční servis. Po týdnu stráveném s notebookem na provoze se mi dnes (Snad, doufám, ťukám na dřevo) podařilo rozchodit komunikační sběrnici PROFIBUS, po jejíchž dvou drátech komunikuje celá rozsáhlá linka. Prostě a jednoduše, díky ní nemusíte tahat mezi nadřazeným řídícím systémem a vším ostatním, stovky a stovky drátů. Ale když se to rozbije, darmo mluvit ;-)
Po našem příchodu domů nás Dana hned ve dveřích upozorňovala,"Pojďte se všichni, zde přítomní podívat do pokojíčku. Odhrnula závěsy a už to začalo,"Tak Martinko, dnes jsem vám uklidila a rozřídila hračky. Je načase, udržovat si v nich pořádek. Tady je bedna na autíčka, takže všechno co má kola bez rozdílu, bude zde. V téhle poličce nechci vidět nic jiného než plyšáky!" Tak to šlo kolem dokola. Hezká idea, viďte? Jenom nevím, jak bude pokojíček vypadat po nájezdu čtyřech dětí o plánovaných jarničkách. To abych si vzal dovolenou na uklízení ;-) Vojtíšek se chystá lézt do postýlky :-)
Dana odjela jako obvykle ve čtvrtek na cvičení. Já si vzal děti po večeři a Večerníčku do koupelny. Vojtík se koupal a Marťa dnes pouze myla. Během převlékání začala rozvádět svoji novou teorii,"Tatínku, když se na někoho přisaje klíště, to se musí hned sundat, viď? To by mu jinak vypilo fšecku krev. A bez krve se nedá žít, to by pak umžel. Že jó?" Já hned Marťu maličko poopravil,"Martinko, tam spíš hrozí, aby jsi nedostala nějakou ošklivou nemoc. Člověka dokáže vysát jenom upír. Má takový ostrý zuby - špičáky. A jakmile ho vysaje, tak se z něho stává taky upír. Ale to je jenom v pohádkách pro dospělý, víš?" Martinka se zamyslela a pokračovala,"Ahá, tak oni se vysávaj furt dokola. To budeme muset toho upíra chytit a pilkou mu užíznout ty dlouhý zuby, aby už nemoch nikoho vysávat!" Hmm, už vidím to zítřejší vypravování ve školce. Že já se pouštěl do podrobností ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist