Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.2.2005
Martinčin věk - měsíce: 49
Rubrika: Deníček


Martinka maluje upíry...

Martinčin upír ;-)
Sotva se Martinka po ránu probudila, okamžitě na ní bylo znát moje včerejší upíří školení. Hned zčerstva Daně povídala,"Maminko, já musím namalovat upíra!" Už se hnala po papíru. Ostatní holčičky malují panenky a princezny. Naše Martinka upíry. Že nevíte o čem je řeč? Přečtěte si včerejší článek. Na to že Marťa nikdy upíra neviděla, má slušnou představivost, viďte? Jenom se podívejte na fotku ;-)
Vojtíšek se v noci na dnešek maličko spletl ve volání na rodiče. Normálně se probere a z postýlky se ozývá ,"Mamí, mamí!" Jelikož však Dana šla včera navečer cvičit, já zůstal s dětmi doma sám. Vojtíšek po uložení do postýlky křičel směrem do kuchyně,"Mamí, mamí!" Já přiběhl z ložnice a Vojtíškovi pověděl,"Vojtí, maminka je pryč, je pá, víš?" Vojtíšek hned změnil taktiku,"Tatí, tatínku!" To mu zůstalo i přes noc. Jenomže já v noci normálně spím. Vstávat a utěšovat Vojtíka stejně musela nakonec Dana. On totiž náš Vojtíšek nespí celou noc v klidu. Ani náhodou ;-)
Odpoledne se Dana vypravila spolu s dětmi ke známým. Já tam za nimi přišel po práci a náš návrat domů se protáhl až na půl osmou. Dětičky tak měly možnost projet se na saních potmě po silnici z horního konce obce. Sněhu je všude dost a silnici lemují i půlmetrové bariéry. Však jsme se s Danou shodli - podobná sněhová nadílka(Spíše větší) tu byla naposledy před čtyřmi lety. Klikněte si SEM. Letos napadl první sníh před šesti týdny a stále drží. To je co říci. A padá a padá. O víkendu nám navíc meteorologové chystají značné přituhnutí. Vojtíšek si prohlíží knížku :-)
Doma se Vojtíšek vrhl na jednu Martinčinu knížku. Jenomže Marťa hned vystartovala a bránila si ji,"Hele to nemůžeš Vojtó, to je moje knížka. Vona ještě není roztrhaná a von by mi ji roztrhal!" Vojtíšek brečel, jak jinak. Když on si knížky prohlíží velice opatrně. Pomalu otáčí listy a v žádném případě je netrhá.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist