Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 1.3.2005
Martinčin věk - měsíce: 49
Rubrika: Deníček


Vojtíšek je zapsán do školky...

Vojtíšek jeden na skluzavce do balónků :o)
Dnešní odpoledne jsme se přesunuli do školky. Na Vojtíška čekal zápis a mohl by teoreticky začít chodit s Martinkou již od září. Vše bude záležet na Vojtíkovi - zdali zahodí plínky a začne normálně chodit na nočník. Prozatím se k výše uvedené činnosti příliš nemá. Občas se nám ho povede posadit včas a Vojtíšek se milostivě vyčůrá. Jenomže, má-li po rozbalení plenku podezřele teplou, je jasné, že to stihl do ní. A kakat na nočníku? O tom si prozatím můžeme nechat jenom zdát ;-)
Dnes jsem šel do školky i já. Vojtíšek jako obvykle vystartoval mezi děti a hlasitě volal na Martinku,"Martí, Martí!" Martinka si právě cosi malovala u stolečku, tak si Vojtíšek sedl vedle ní. Popadl pastelky a pustil se do díla. Jedna paní učitelka obdivovala Vojtovo vzorové držení pastelky,"Teda Vojtíšku, takhle kolikrát nedokážou držet tužku ani předškolní děti. Kdo tě to naučil?" Nikdo, prostě a jednoduše na to přišel sám. Martinku jsme museli kdysi trénovat. Jenomže příklady táhnou a Vojtíšek to jistě okoukal od ní. Děti řádí na sněhu :-)
Paní ředitelka začala s maminkami probírat přihlášky do školky a my tatínkové se přesunuli se svými ratolestmi do herny. Tam se Vojtíkovi moc zalíbila skluzavka do veliké ohrádky s balónky. Vylezl na skluzavku a s hlasitým smíchem to sešoupl do balónků. Nejprve chtěl vytahovat ven, jenomže po mém zácviku zvládl přelézat stěnu ohrádky sám. Takže přelezl, vyšplhal se na skluzavku a hurá do balónků. Stále kolem dokola. Ani pak nechtěl jít domů.
Dana mi vyprávěla o Vojtíkově likvidátorském dni. Hned po ránu vylezl na židli u počítače a počmáral mi jednu odbornou knihu. No, naštěstí se dá číst. Jako druhou věc rozbil talířek z dětské sady. Jakmile totiž Vojtíkovi něco nechutná, je schopen máchnout ručkou a talířek i s obědem odhodit na okraj stolu. Dnes pohyb víceméně přehnal a talíř skončil ladným obloukem na dlažbě. Rozbil se, jak jinak. Jindy je lumpík Vojtík schopen popadnout hluboký talířek s polévkou a obrátit ho vzhůru dnem na ubrus. Polévku pak ručkou rozmetá. Příšerné. U Martinky jsme něco podobného nezažili ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist