Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 5.3.2005
Martinčin věk - měsíce: 49
Rubrika: Deníček


Vojtíšek rád jezdí autem...

Vojtíšek zkoumá králiky :o)
Právě jsem se zašil na neklidnější místo domu - do komory. To vážně nejde, soustředit se na práci, když za Vámi řádí tři holky. Vyzkoušel jsem si to u dědy v pracovně, během zprovozňování nového počítače. Dědovi totiž zkolabovalo jeho staré PC, na němž si děti hrály hry. Tak jim koupil nový, aby je náhodou nenapadlo používat jeho notebook. Při té příležitosti jsem na velký počítač nainstaloval i FTP přístup a tak se můžete pokochat čerstvou Vojtíškovou fotkou - Vojtíšek se právě raduje z babičinných králíků ;-)
Bezprostředně po snídani dostal Vojtíšek na mističku nakrájené jablíčko. Chroupal jeden kousek a celou misku si přinesl do obyváku. Jak ho zmerčila Martinka, žadonila,"Vojtíku, dáš mě taky jeden kousek?" Vojta si přitáhl misku blížeji k sobě a pak pěkně jeden kousek po druhým nakousal. Martinka si běžela stěžovat do kuchyně,"Maminkó, dáš mě taky jabkó? Vojta si všechny kousky nakousal a já nakousaný nechci!" Lump jeden, přesně ví, co na Martinku platí. Hned si pojistí jablíčka ;-)
Těsně před obědem jsem se sbalil, abych zajel do města pro prababičku. Ještě předtím jsem si naplánoval návštěvu obchodu, za účelem zakoupení nových zimních bot. U starých se mi rozpadla podrážka a vyloženě mi teklo do bot. Sotba můj záměr zpozorovala Martinka, volala,"Tatínku, já chci jet taky s tebou pro babičkůů!" Co se dalo dělat, chvíli trvalo než se oblékla. Ještě že nás nezpozoroval Vojtíšek. Sotva jsme prý odjeli, hledal tatínka na všech možných místech. Bezvýsledně. On se totiž moc rád vozí autem. Jak mi říkal po návratu,"Tatíku, taký autó, tutů jóó?" Martinka si jízdu také užívala a nezavřela během cesty pusinku. S ní si vůbec nemusím zapínat rádio. Zpívá stále lépe a lépe ;-)
Po obědě a Vojtíškově vyspinkání hledala Dana dobrovolníka,"Kdo půjde s dětmi ven? Půjdeš, Radku?" Proč ne. Jenomže s dětmi to nebylo vůbec jednoduché. Vojta neustále lezl ke králíkárně a výskal na její obyvatele. Přitom si klekl do sena a bobků. Ani Martinka s Danielkou nepůsobily zrovna čistým dojmem. Kdeže je ten půlmetr sněhu jako doma. V Hradci a okolí naleznete sotva deset centimetrů a co chvíli se objevují místa bez sněhu. Právě tam je blátíčko a do něj mi několikrát děti zapadly. Maminky je po návratu domů málem ani nepoznaly :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist