Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 18.3.2005
Martinčin věk - měsíce: 50
Rubrika: Deníček


Velká voda je tady...

Jdeme na procházku :o)
V noci na dnešek poprvé nepřituhlo a oteplení se projevilo na značném úbytku sněhové pokrývky a následné zvýšení hladin potoků a řek. Obzvláště potok u silnice jsem odpoledne přejížděl po mostku, pod nímž tekla voda až těsně u okraje. Jelikož venku začalo pršet, situace se možná ještě více zdramatizuje. Už aby to bylo pryč. Myslím tím sníh.
Hned po mém příjezdu domů, Dana navrhla,"Co kdybychom šli na procházku? Mohli bychom se při té příležitosti podívat, jak se zvedá hladina v potoce!" Proč ne, děti hlasitě souhlasily. Vojtíška jsem naložil na kočárek, neboť by se v mokrém sněhu jistě rozmáchal. Mimo to jsme procházeli po mostku přes potok a hrozivě se valící voda by Vojtíška jistě přitahovala. Dokonce i Martinka se šla na vodu podívat k okraji mostu. No, prozatím se zaplavují okolní zahrady. Voda snad už začala kulminovat a po ránu se snad dostanu do samoobsluhy pro čerstvé rohlíčky bez větších problémů. Sami uvidíte ;-)
Martinka dnes nešla do školky, neboť včera vykazovala mírně zvýšenou teplotu. Nejedná se však o nic vážného - s největší pravděpodobností jde o důsledky spouštějící se rýmy. Jenomže Dana byla z obou dětí, nacházejích se doma, celkem mimo. Prý se neustále o něco hádaly a co chvíli něco požadovaly. Není to jednoduché. Vojtíšek navíc dopoledne pomaloval jednu stěnu. Myslíte si, že pastelkami? Kdepak, chyba lávky. Jablíčkem a celkem důkladně. I já se po návratu z práce zhrozil. Martinka prý Danu volala,"Maminkó, pojď sem honém. pojď se podívat na Vojtůů!" Bohužel nevolala příliš důrazně, takže Dana napochodovala do pokojíčku s obvyklým ledovým klidem. Úsměv jí však na tváři zmrl, neboť takovou spoušť si nepředstavovala ani v nehrůznějším snu. Kdepak, přeháním. Stejně bychom mohli vymalovat. Nebo raději převěsíme nástěnku? Poradíme se ;-)
Vojtíšek používá poslední dny skvělou hlášku. Jedná se o situaci, kdy něco právě dojde, či nenalezne-li něco na svém místě,"Tatínku, není-je!" Skvělé, že? A to slyšíme každou chvilku. Můj Internetový pas :-)
Dnes jsem narazil na jednu zajímavost. Toužíte i Vy po vlastním pasu Internetové Republiky? Stačí, abyste si klikli na stránku http://www.scrolllock.nl/passport/. Zkuste zadat svoje jméno do formuláře a následně vyhledat, zdali náhodou už nejste registrováni v databázi. Server je dosti vytížený, takže budete asi chvíli čekat. Výsledek však stojí za to, jak sami můžete posoudit na mém pasu. Dokonce i podobizna sedí, nemyslíte? Pro všechny kdož neovládají angličtinu - monkey je opice, v tomto případě opičák ;-) Pas má jenom dvě vady na kráse - tvůrci doposud nepostřehli, že již neexistuje Československo a za druhé jejich formulář nebere háčky a čárky. Ovšem za pobavení to stojí, ne? :o)
Včera jsem zažil po ránu menší šok. Zazvonil mi mobil a na druhém konci se ozvalo,"Dobrý den, já jsem redaktor týdeníku Reflex a chtěl bych se Vás na něco zeptat. Máte chvilku?" No, nevím jak Vám, ale mě redaktoři z významnějších novin běžně nevolají. Po mém chvilkovém zalapání po dechu následoval dovětek,"Víte, já jsem našel Váš server a sháním kontakty na mgr.Novotnou, pokračovatelku paní Ludmily Mojžíšové. Já o ni totiž píši článek. Mohl byste mi poradit?" Což o to, poradil jsem jako jsem mohl. Jedná se o tento článek nalézající se na našem webu.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist