Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.3.2005
Martinčin věk - měsíce: 50
Rubrika: Deníček


Nechci dělat kuku !!...

Martinka vyměňuje baterky pomocí šroubováku :o)
Dopoledne jsem telefonoval Daně. Ta mi hned sdělovala příčinu Vojtíkova hlasitého křiku a povídání,"To je hrozný. Celou dobu je Vojtík v klidu a sotva popadnu telefon, hned chce po mě lézt a přitom křičí. Lump jeden!" Po chvíli hovoru podala Dana telefon i Vojtíškovi. Jenomže Vojtík se bránil zuby nehty,"Nechcí, nechcí!" Tak tohle slůvko zvládá na jedničku. Při každé příležitosti ;-)
Naše dětičky se po svačince nepěkně porvaly. V televizi právě běžela Kouzelná školka. Dana se přesunula na zahrádku, aby sebrala voňavé prádlo. Vojtíšek ukazoval na nějaký obrázek mašinky a nahlas povídal,"Tam jé, ššš ššš ššš ššš!" Martinka se však čílila,"Tatínku, von chce Vojta abych byla zticha, proto na mě furt dělá to pšš pšš pšš!" Já ji maličko opravil,"Martinko, to nedělá proto, aby jsi byla zticha!", jenomže Vojtík zašiboval znovu. To už Marťa nevydržela a rozběhla si proti Vojtíkovi. Uštědřila mu řádný žďuchanec a pokládala věc za vyřízenou. Ne však Vojta. Nenechá se přece mlátit, ne? Pro změnu vzal Martinku útokem on. Propleskl ji na střídačku zleva a zprava, pěkně přes tvářičky. Marťa něco takového nečekala a rozbrečela se. Nebýt mého včasného zásahu, porvali by se jistě jako koně. Dana mi pak večer sdělovala svoje obavy,"Vojtíšek si stále méně nechává líbit postrkování od Martinky. Brzy se začnou nepěkně rvát!" My Martinku kolikrát varovali, aby Vojtíkovi neubližovala. Jenomže ona si nedá říci ;-) Vojtíšek skládá medvídky :-)
Během večeře Vojtíšek také exceloval. Jenomže nejprve nechtěl jít ke stolu. Nezbývalo nic jiného, než ho popadnout do náruče a odnést k umyvadlu, za použití mírného náslilí. Vojtík se mrskal jako štika na suchu a křičel. Hned jsem ho zvedl k zrcadlu a povídal mu,"Vojtíšku podívej se na sebe, kuku!" Vojta se podíval a nahlas protestoval,"Nechcí děáát kuku!" Je Vám to jasné? Rozhodně však přestal brečet. O pár minut později prosil u stolu o knížku. Sám jíst kašičku nechce a bez knížky se nenechá ani nakrmit. Povídal mi,"Tatínku, nížku s méďou!" Sotva ji obdržel, hezky poděkoval,"Děkujůů!" Jenomže knížka milého Vojtíška po chvíli omrzela. Podal jsem mu tedy opodál ležící Martinčinu stuhu. Sotva ji Vojtíšek zmerčil, hned ji odmítal se slovy,"To néé, to je Maťkýý!" Pokud nevíte koho je stuha, tak slůvkem Maťka Vojta myslí Martinku. On ji tak oslovuje :o)
Včera jsem zmiňoval svoji snahu o nahrání angličtiny z kazeťáku do počítače. Dnes se mi konečně podařilo na Internetu objevit skvělý program, umožňující zpracování zvuku z libovolného vnějšího zdroje, jeho následný střih, úpravy a výsledný export do MP3. Sice výsledný produkt šumí a kolísá stejně jako audiokazeta, jenomže je konečně v počítači. Komfortní program Audacity je navíc v češtině a zcela zadarmo. Naleznete ho na těchto stránkách - audacity.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist