Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.4.2005
Martinčin věk - měsíce: 51
Rubrika: Deníček


Vojtíškova postel je už na cestě...

Vojtíšek obdivuje novou lampičku :o)
Dopoledne mi zazvonil mobil a volali z hradeckého Asko nábytku. Prý nám v sobotu dopoledne přivezou postele pro Martinku a hlavně Vojtíška. To mi dodalo impuls a já se hned po příchodu z práce pustil do úpravy okolí budoucího Vojtíškova ležení. Ještě mi totiž zbývalo vysekat elektriku a nainstalovat nad Vojtíškovu postel lampičku s vypínačem. Dana se naštěstí vydala spolu s dětmi na návštěvu, takže jsem měl na celou akci náramný klid. Bylo to více než užitečné, neboť jsem musel vysekat díru pro instalační krabičku pod vypínač a pak i drážky pro kabel. Nepořádku se přitom nadělalo, až přecházel zrak. Po zasádrování a zaštukování se centrální vysavač řádně nakrmil. Lampička už svítí, takže zítra naťukám na stěnu světlounce zelený koberec, zakoupený o víkendu v Baumaxu. Však uvidíte hned zítra :-)
Jakmile se všichni navrátili těsně před večeří, Vojtíšek hned naběhl do pokojíčku a jako první ho zaujal odhrnutý koberec v místě mého pracovního výkonu. Ukazoval na odkrytý a barvou zašpiněný beton,"Tam jé, tam fůůůj fůůůj to jéé!" Okamžitě popadl koberec a hrnul ho na své místo. Tak to ne, ještě jsem potřeboval natřít jednu vrstvu Primalexem. Nově nainstalované světýlko :-)
Dana mi popisovala Vojtíškovo odpolední působení ve školce. Než se stihla Martinka obléknout, Vojtík sám zaběhl do třídy. Cíl měl naprosto jasný. V rohu se nachází várnice s čajem a plastové hrníčky. Až doposud si nechával čajíček někým natočit. Dnes však na jistotu zmáčkl ventil a obsloužil se sám. Přitom si šikovně natočil tak dva centimetry a odběhl s čajem do šatny. Jakmile ho vyzunkl, hned si skočil pro nášup. Dana jeho počínání komentovala,"Tak se ještě zbavíme plínky a Vojtík může na podzim nastoupit do školky!" Proč ne, vždyť se tam pokaždé těší a nejraději by zůstal ve školce s Martinkou.
Vojtíšek se již dnes začal připravovat na sobotní spinkání ve velké posteli. Prozatím alespoň, co se správné orientace postýlky týče. Až doposud jsme ho ke zdi přisunovali o devadesát stupňů pootočeného. Dnes už stojí postýlka ve správném směru. Jenomže Vojtíšek zřejmě nechce spinkat, neboť povídá."Tatínku, necí dolů haját. Necí spinat, ci dolů, tam" Prstíkem přitom ukazoval na podlahu. To by ovšem nešlo. Po chvíli začal skákat, až se uděřil bradičkou o hranu postranice. Au au, to to bolelo,"Taťkóó, maminkóó, aůůů, aůů, bouchla se!" Vojtíšek o sobě ve většině případů hovoří v ženském rodě. U Martinky nám to až tak nepřišlo, ale prý je to normální ;-)
Dnes jsem se konečně dokopal k činu a do fotoalba umístil jednu novou fotku. Jinak, chystám zbrusu novou pískovou filtraci k bazénu, takže v nebližší době přinesu její popis. Mnoho lidí totiž hledá právě článek na téma písková filtrace bazénu a její domácí výroba.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist