Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.4.2005
Martinčin věk - měsíce: 51
Rubrika: Deníček


Martinčina večerní konverzace...

Martinka veze Vojtíška na golfkách :o)
Vojtíšek překvapil těsně před obědem Danu. Ptáte se čím? Já totiž Daně telefonoval a chtěl jí sdělit nějaké nové věci. Jenomže Dana v tu chvílí vysávala pomocí centrálního vysavače kdesi na chodbě. Vysavač syčí ostošest a telefon není přes ten hluk slyšet. Mobil zoufale zvonil položen na kuchyňské lince. Vojtík ho však zaslechl a zčerstva běžel mamince sdělit,"Tam tam, voní, babička volá!" Něco podobného se stalo poprvé. Dokonce i starší Martinku zanechává zvonící telefon naprosto klidnou. Nikoho neinformuje.
Jé, to jsem Vám ještě nepsal. Vojtíšek už nejezdí v kočárku - sporťáku. Kočárek nám poslední dobou jenom překážel na chodbě , neboť Vojtíšek krásně běhá po svých. Dana ho používala pouze při cestách do školky nebo na delší procházky, jenomže za tímto účelem máme i skládací golfky. I když dle Daniných slov se dnes Vojtík na golfkách ani jednu cestu nesvezl. Zato je sám dotlačil ke školce a zpět od školky. Alespoň k něčemu jsou dobré. Jinak, kočárek máme uložený na chodbové skříni a s největší pravděpodobností ho naposledy použijeme v červnu. Jedeme totiž na školkový výlet do pražské ZOO. Vojtíšek by těžko ťapal celý den po Praze a navíc se nám kočárek náramně hodí coby vozidlo zavazadel. Vojtíškovo nové ležení, prozatím bez postele ;-)
Odpoledne jsem se hned pustil do Vojtíškovy postele, respektive do úpravy okolí jeho nového ležení. Jak sami vidíte na druhé fotce, Vojtík má nově kolem postele na zdi natlučený koberec. Celé je to olištované a působí jako celek, velice pěkným dojmem. Jelikož má Martinka koberec v barvě fialové, pro Vojtíka jsme v sobotu v Baumaxu vybrali světlounce zelený. To aby bylo každému na první pohled jasné, kde spinká Martinka a kde Vojtíšek. Budování však nebylo příliš jednoduché, neboť mi dnes pomáhaly dětičky. Vojtíška ihned zaujala krabice s roztříděnými hřebíčky a šrouby. Už už se mi po ní hnal. Tak jsem ji zavřel. Jenomže šikula Vojtík se ji snažil otevřít v poloze na boku. Jen tak tak se mi podařilo zachránit hřebíčky před rozsypáním a zamícháním. Než jsem stačil vše posbírat, Vojtíšek už držel v ručkách kladívko a chtěl jím udeřit do stěny,"Tatínku, bum bum, jóó!" Honem beru Vojtíkovi kladívko, aby nezpůsobil nějaké škody. V tu chvíli se Vojtík zmocnil dřevěné lišty,"Kujů, taťkoó!" A už s ní mizí v kuchyni. Poděkovat sice umí, jenomže já mu žádnou lištu nedaroval. Ještě ji budu potřebovat :o)
Martinka se rozhodla, že jenom tak večer neusne. Ještě v tuto chvíli, po deváté hodině bdí. A co víc, zpívá si, povídá a povídá. V postýlce má totiž panenku, takže se co chvíli namísto Martinky ozývá i panenka, ovšem změněným hlasem. Až se lekám, kdože to mluví. A to holky kolikrát provozují zcela souvislou konverzaci o čemsi důležitém ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist