Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 5.5.2005
Martinčin věk - měsíce: 51
Rubrika: Deníček


Jak funguje nová písková filtrace k bazénu ?....

Dětičky jdou ze školky :o)
Odpoledne jsem velice spěchal z práce domů. Jste zvědaví proč? Odpověď je jednoduchá - Martinka měla ve školce besídku ke Dni matek. Hned jsme naložili Vojtíka na golfáče a vypravili se s Danou směrem školka. Začátek besídky v 15:15 nás sice zanechává v němém úžasu, ale i v Pracovním městě používají stejný čas. Že by to bylo někde domluveno? A co u Vás, začínají besídky v jiném čase? Napište ;-)
Značně zadýchán spěchem a pak i chůzí do vrchu jsem se chopil kamery. Jenomže, udržte to bez stabilizátoru obrazu. První záběry rozklepané a jakmile nastoupila Martinka coby kůzlátko v pohádce o vlkovi a kůzlátkách, kamera ukázala orosení kazety a vypověděla službu. Grr, i technika je proti mně ;-)
Závadu se podařilo odstranit osvědčenou metodou - stačí vytáhnout kazetu ven a kameru resetovat odpojením akumulátoru. Pak si dá kamera říci a spolupracuje. Testuji pískovou filtraci ;-)
Dnes jsem venku otestoval funci nového pískového filltru společně s originálním čerpadlem od kartušové filtrace. A víte, že čerpadlo stačí? Sud je zvrchu nasfouknutý, ale hromada křemičitého písku funguje bezvadně. Jenom namísto bazénu musel posloužit starý plechový hrnec. Pro více informací si klikněte na nový článek.
Chvíli před večeří si naši dva miláčkové začali stavět nový domeček. Martinka k tomuto účelu nejraději používá poličku s hračkami. Ty vyhází na hromadu a pak, světe div, se. Kdo to má uklízet? Dnes vysypala Vojtovy hračky z plastové bedny a do ní následně zalezla. Dělala ze sebe šnečka s ulitou. Jenomže Dana nakoukla do pokojíčku a spráskla ruce,"Chudák tatínek. On to s vámi bude uklízet. Ten bude mít radost!" A víte, že měl ;-)
Dana odešla během večeře na cvičení. Dětičky se s ní nadšeně loučily,"Maminkó, čaůůů, ahóój!" Není divu, když jim tatínek v klidu pustí nějakou pohádku z DVD. Dnes sledovaly Shreka. Prostě a jednoduše si maminčiny nepřítomnosti užívají(Pssssst, tiše, vždyť maminka si čte každý den nový článek ;-) )
Po umytí v koupelně nastal čas k přesunu do postýlek. Vojtíka jsem uložil a po něm i Martinku. Po přečtěni pohádky následovalo puštění cédéčka z přehrávače. Dnes jsem Martince navrhl,"Víš co? Dnes pustí něco táta. Volím ukolébavky!" Vojtíšek po prvních tónech vítal cédéčko s nadšením,"Jóó, pi dětkátko pi! Halí belí, koně zelí!" Trefil jsem se mu do noty, že? ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist