Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 7.5.2005
Martinčin věk - měsíce: 51
Rubrika: Deníček


Vojtíšek jel poprvé na opravdovém koni...

Vojtíšek na koni :o)
V noci na dnešek si Dana dosytosti užila Vojtíška. Abyste tomu pozorumněli - Vojtíšek se v temné noci probral a prohlásil jediné,"Nebudu už spinkat!" Kupodivu dostál svého slibu, takže se Dana na hodinku uložila vedle něho do postele. Vojtíšek ji nadšeně zval,"Maminkó, tady hají, jóó?"
Dnes se v naší malé vesničce konala Akce roku. Sjela se necelá dvoutisícovka lidí, což je v tomto zamračeném a deštivém počasí více než překvapivé. Odpoledne jsme spolu s dětičkami vyrazili na místní fotbalové hřiště. Právě tam celá akce probíhala. Hromada lidí se velice zamlouvala jak Martince, tak i Vojtíškovi. Martinka se po chvíli zapojila do her s ostatními dětmi, známými ze školky. Ani jsme o ní nevěděli. Zato Vojtíšek si našel jinou zábavu. Pokaždé se na mě zašklebil a vyběhl směrem ze hřiště domů. Ještě na rohu na mě šibalsky zamrkal. Jako by chtěl říci,"Tatínku, chyť si mě!" Přesně tak se i zachoval, běžel od hřiště směrem pryč. Po celé odpoledne zdrhal směrem domů. Jakmile však nastal čas ke skutečnému odchodu domů, udál se veliký zlom. Vojtíšek chtěl naopak běhat na hřiště. Jakoby to měl celé otočené ;-) Martinka popíjí na hřišti pitíčko ;-)
V rohu hřiště postávali dva menší koníčkové. Přijeli na nich dva dospěláci. Sotva je Vojtíšek jedoucí na plastové motorce zaregistroval, hned se k nim hnal,"Dííívééj tatínku, támdle je koníček!" Majitel jednoho z koňů se hned ozval,"Klidně si ho můžete pohladit. A pokud chcete mladého posadit a vyfotografovat, není problém!" Hned jsme nabízenou možnost využili. Vojtíšek se v sedle pohodlně uvelebil a nechal se svézt v mírném kolečku na hřbetě koníčka. Sotva s ním paní zastavila, ptala se ho,"Tak co, líbílo se ti svezení?" Nadšený Vojtíšek prohlásil,"Jóóó!" Paní pokračovala,"A chtěl by jsi takového koníčka domů?" Vojtík nezaváhal ani na chvilku,"Jóó, koníčka!" Poté jsem paní popisoval, jak se Martinka přibližně ve Vojtíškově věku svezla na velkém koni, spolu s jednou indiánkou - v indiánském táboře pod hradem. Hned mi bylo nabídnuto svezení za menší úplatu a to v podstatně delší vzdálenosti. Což o to, jenomže Martinka nechtěla.V žádném případě se nenechala přesvědčit. Prostě se už příliš bojí ;-)
Celé odpoledne se nám náramně vydařilo. Počasí změnilo názor a oproti původní předpovědi se nad naší oblastí mraky protrhaly a ukázaly modrou oblohu s hřejícím sluníčkem. Prostě pohodička. Já si dokonce svlékl i bundu a zůstal v tričku. Vojtíšek se v jednu rozjařenou chvilku snažil odjet ze hřiště na motorce. Jenomže cesta je dosti z kopce a Vojtík navíc kousal z prvačky želé hada od tety. Myslíte si, že držel řidítka obouruč? Ani náhodou. Velice šikovně brzdil nožkama a řidítka si podržel pouze levačkou. Šikovnej to kluk ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist