Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 11.5.2005
Martinčin věk - měsíce: 51
Rubrika: Deníček


Vojtíšek boural s autem...

Vojtíškovo zranění
Pokud se detailně zahledíte na Vojtíškovu fotografii, zcela jistě Vašemu zraku neniknou dva výrazné šrámy na obličejíčku. Mám na mysli ten čerstvý pod levým očkem a druhý pod pravým. Ten se už pomalu vytrácí. To víte, v pondělí Vojtíšek nezřízeně vyváděl v posteli. Pochodoval po ní a v jednu chvíli mu ujela nožička. Následoval pád na pelest. Brečel pořádně, jenomže mi nebyl schopen vysvětlit, kam se praštil. Až po chvíli se rána vybravila. No a dnes Vojtík provozoval svoji oblíbenou činnost - popadne nějaké kolové vozidlo, opře se o něj ručkama a tlačí ho v předklonu před sebou. Přitom samozřejmě nekouká na cestu. Dnes popadl takový plochý dřevěný vozík a rozjel se s ním na plné kule. Jenomže mu ujely obě ručky a Vojtík dopadl obličejíčkem na hranu vozíku. Vše jsem viděl ze vzdálenosti dvou metrů, ale karambolu se prostě nedalo zabránit. To Vám byly slzičky jako hrachy. Vojtíšek se pěkně vymódil, viďte? ;-)
Vojtíškovi dnes nechutná jíst. Za vše může s největší pravděpodobností jeho rýma. Nebo za tím vězí něco jiného. To víte, i muži mají své dny ;-) Se snídaní zlobil, s obědem také a co se týče svačinky, jsem si vyzkoušel na vlastní kůži. Sotva byl Vojtík usazen ke stolu a vyfasoval bryndák, už už se sunul zpátky na zem. Přitom hlasitě protestoval,"Nebudu hamat. Nebudu nebudu, du pyč!" Seskočil ze židle a mastil od stolu. To víte, že jsem do něho jogurtek nedostal. Vojtík se usadil u stolu na jiném místě a s chutí sbaštil polovinu perníčku s marmeládou. Na mlíčko a mléčné výrobky dnes prostě nemá chuť :-) Vojtíkovo puzzle ;-)
Dana mi po svačince ukazovala Vojtíškovy malířské výkony. Sama sice namalovala sluníčko, jenomže Vojtík mu krásně dokreslil očička a nos. Pak vybarvil medvídkovi bříško. Začíná se stále více zaměřovat na vymalovávání objektů. Mezi další dovednosti se řadí skládání puzzlí všeho druhu, ale to Vy jistě dávno víte. Na druhé fotce lze spatřit Vojtíškovu novou knížku. Na pravé straně se vždy nachází stránka s puzzle. V knize celkem čtyřikrát. Vojtík ho samozřejmě skládá, ale mezi největší zábavu patří vybouchání všech puzzlí z knížky a jejich následné zamíchání. Naštěstí je na každém dílku z druhé strany rozlišovací znak ;-)
Děti dostaly večer velký úkol - pokud možno rychle usnout, aby se na zítra vyspinkaly a chtělo se jim po ránu vstávat. Ptáte se, cože se děje? Martinku čeká školkový výlet do jedné malé ZOO. Jedou tam vlakem, takže se jedná o veliký zážitek. No a Dana se rozhodla jet s nimi. Vojtíšek se samozřejmě zůčastní také. Nevím, zdali to nějak souvisí se zítřejším výletem, ale Vojtíšek během usínání nelezl z postele dolů a bez problémů usnul. I Marťa je dnes ve své posteli nějak podezřele klidná. Tedy, momentálně už oba dva spinkají ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist