Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 14.5.2005
Martinčin věk - měsíce: 51
Rubrika: Deníček


Jak je to s tělesnými tresty ?...

Martinka pře hradeckým Tescem :o)
Ufff, konečně doma. Abyste tomu rozumněli, dnes odpoledne jsme rozhodně neseděli doma, nýbrž jezdili po Hradci a okolí. Za prvé bylo nutné dovézt sadbová rajčata od jedné babičky, k nám domů na zahrádku. Ještě předtím jsme se zastavili v hradeckém Tescu, zakoupit kolegovi zlevněnou SD kartu do digiťáku. Martinka běžela se mnou a při té příležitosti jsem ji vyblejskl na prázdném náměstíčku, hned vedle Tesca. Dana zatím hlídala Vojtíška, neboť usnul během cesty autem. Celou cestu zakončila návštěva u mého bratra na Novém Hradci. Martinka se pustila do hraní s přibližně stejně starým bratránkem a Vojtíka jsem musel neustále odhánět od morčátka. Jak vidíte na druhé fotce, nedal té Péťe chvíli pokoje. Nejprve jí přehazoval zrní do nádržky s vodou. Pak ji i trápil, neboť ji pokaždé uchopil za krčkem a přimáčkl k teráriu. Chudinka morčátko začalo zoufale pískat. Ne že by mu Vojtík vloženě ubližoval, ale prostě není na takové zacházení zvyklé. Vojtíšek však vesele volal,"Dívej séé, píská, pískáá!" Vojtík nejspíš pokládal morčátko za pískací hračku. Škoda jenom, že se morče nebránilo svými zoubky. U kamaráda kousl Vojtíška křeček a Vojtík se pak teráriu vyhýbal obloukem. A vo tom to je, ne? ;-)
Dětičky se vyspinkaly i cestou zpět domů. S Martinkou míváme většinou problémy, neboť probudím-li ji po příjezdu do stodoly, nechce vystupovat, kňourá a pak ji musím domů odnést v náručí. Dnes jsem nasadil zcela jinou strategii. Pěkně před domem jsem ji trošku násilím probudil a řekl jí,"Martinko, budeš vystupovat teď, ještě před domem? Pokud ano, vyskoč a uvidíš Večerníček!" Marťa kupodivu vyskočila a běžela do kuchyně. Vojtíšek byl probuzen poněkud hruběji, jenomže jemu to prozatím nevadí. Podotýkám - NEVADÍ. Alespoň prozatím. To máte podobné, jako s Vojtíkovým bojím bojím. Dnes ho Dana obdivovala po umytí v koupelně - Vojtíšek mi stál oblečený na přebalováku a nic mu nevadila hloubka více než metru. Suverénně pochodoval a smál se na celé kolo. Nebojte se, já ho samozřejmě jistil. Jen ať si zvyká, chlapec jeden ;-) Vojtíšek honí morčátko ;-)
Závěrem tu mám zprávu pro všechny ty, kdož pochybují o předčasnosti Vojtíškova přemístění do velké postele. Vojtíšek spinká ve velké posteli podstatně klidněji a za celou tu dobu ani jednou nespadl. Preventivně mu skládáme deku pod prostěradlo ke kraji. Navíc i večer neběhá a neslézá zbytečně dolů na zem. Takže se jednoznačně jednalo o kladnou volbu. I když k Vojtíškově zvykání si na postel přispělo i mých pár ran, směřujících na Vojtíškovu prdelku. Dana mi včera povídala,"Ty si klidně píšeš na Internet, že Vojtíka plácneš přes prdelku, ale vždyť vlastně používáš tělesné tresty. To by se někomu nemuselo líbit!" Z vlastní zkušenosti Vám povídám,"Jak vidíte, jedna přiměřená a dobře mířená rána pomůže více než sto domluv!" Teď stačí na Vojtíška maličko zvýšit hlas, a už sám, bez cizí pomoci putuje pěkně pod peřinku :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist